Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















ÜNLÜ & Co, Euromoney tarafından iki kategoride sıralamaya girdi

ÜNLÜ & Co, Euromoney tarafından iki kategoride sıralamaya girdi
18 Ocak 2024 14:05
76
A+
A-

İSTANBUL (AA) – ÜNLÜ & Co, Euromoney Dergisi'nin "Pazar Liderleri" sıralamasında iki ayrı kategoride yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ÜNLÜ & Co, küresel sermaye piyasalarının önemli yayınlarından Euromoney Dergisi'nin "Pazar Liderleri" sıralamasında yatırım bankacılığı kategorisinde "Türkiye pazar lideri" seçildi. Şirket, kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde ise "Dikkate Değer" notuna layık görüldü.

– "Sıralamada iki ayrı kategoride yer aldığımız için çok gururluyuz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Mahmut Ünlü, "1996 yılından bu yana deneyim kazanan ve sektörün şekillenmesine katkı sağlayan bir kurum olmaya çalıştık. Küresel olarak endüstrinin referans noktası olmaya devam eden Euromoney Dergisi'nin 'Pazar Liderleri' sıralamasında iki ayrı kategoride yer aldığımız için çok gururluyuz." ifadelerini kullandı.

Küresel fon kaynakları arasında kurdukları güvenilir ortaklıkların, ÜNLÜ & Co markasına yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da itibar kazandırdığını belirten Ünlü, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıl, yatırım bankacılığı kategorisinde 'Türkiye pazar lideri' olduğumuz sıralamada, bu sene kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde de 'dikkate değer' bulunarak yer aldık. Bu başarı ile finans dünyasında etik değerlere bağlılığımızı ve topluma geri verme misyonumuzu da ortaya koyduğumuz için, ayrıca çok mutluyuz. Aldığımız bu ödüller, yer aldığımız önemli sıralamalar, hedeflerimiz için başarılı adımlar attığımızın bir göstergesi. Bu başarıya katkı sağlayan başta çalışanlarımıza, değerli müşterilerimize ve tüm iş ortaklarımıza yönetim kurulumuz ve şahsım adına teşekkür ederim. Sektörümüzde fark yaratan güçlü, yenilikçi ve istikrarlı işlere imza atmaya, önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.