Dolar 32,3928
Euro 34,8295
Altın 2.439,00
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Öncü, basınla buluştu

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Öncü, basınla buluştu
13 Ocak 2024 14:00
66
A+
A-

SAMSUN (AA) – CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öncü, kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Diğer partilerden Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olanlara da iyi niyet dileklerini sunan Öncü, "Başarı dileyemiyorum. Başarı bizim olsun. Kazanan biz olalım, çünkü bu yarışın bir galibi olacak. Umuyorum ve inanıyorum ki seçimi biz kazanacağız." dedi.

Samsun'un sorunlarına değinen Öncü, şehrin yanlış projelerle yönlendirildiğini, sosyal belediyeciliğin ihmal edildiğini, sürekli inşaat ağırlıklı çalışma yürütüldüğünü öne sürdü.

Öncü, deneyim, bilgi birikimi ve üretilen projelerle hizmet etmeye talip olduklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Özellikle dar gelirli, işsiz, emekli ve sosyal desteğe ihtiyacı olan kesimlere ulaşılmadı. Bu konunun çok ihmal edildiğini tespit etmiş durumdayız. Samsun'un en önemli sorunlarından biri, iş ve istihdam. Ayrıca Samsun, Türkiye'deki en pahalı içme suyundan birini kullanıyor. Suyun metreküp fiyatını net şekilde ucuzlatacağız."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.