Dolar 32,2532
Euro 34,7647
Altın 2.395,25
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Sigortam.net’ten yeni yıl sigorta rehberi

Sigortam.net’ten yeni yıl sigorta rehberi
8 Ocak 2024 12:40
76
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Sigortam.net, 2024'e başlarken müşterilerini, daha güvende olmalarını sağlayacak adımlar atmaya davet ederek, hazırladığı sigortacılık rehberini paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, değişen yaşam şartları ve finansal durumlarda meydana gelen değişiklere karşı müşterilerini güvenceye almak adına, sigorta poliçelerini düzenli olarak gözden geçirmek ve ihtiyaçlara uygun hale getirmek büyük önem taşıyor.

Sigortam.net, tüm müşterilerinin 2024’te daha güvenli sigortacılık adımları atmaları için bir rehber hazırladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Sigortam.net CEO’su Ataman Kalkan, yeni yılın finansal güvenceyi gözden geçirip iyileştirme fırsatı sunduğunu bildirdi.

Kalkan, "Yaşam şartları değişebilir ve sigortacılıkta değişen ihtiyaçlara hızla uyum sağlamak önemlidir. Sigortam.net olarak, müşterilerimizin daha güvende olmalarını sağlamayı daima öncelikli görüyor ve hatırlatıyoruz: Sigorta hedeflerinizi belirlemek ve güncellemek, finansal geleceğinizi daha güçlü kılmak adına atabileceğiniz önemli bir adımdır.” ifadelerini kullandı.

Açıklamada, sigorta yaptırırken, "kasko ve trafik sigortası incelemesi", "aile durumu değişiklikleri", "konut sigortası değerlendirmesi" ve "sağlık sigortası kapsamı" gibi maddelerin göz önünde bulundurulması gerektiği belirtildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.