Dolar 32,3939
Euro 34,8222
Altın 2.402,78
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Osmancık Belediyesinde memurların Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi

Osmancık Belediyesinde memurların Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi
2 Ocak 2024 17:15
69
A+
A-

ÇORUM (AA) – Türk Yerel Hizmet Sendikası ile Osmancık Belediyesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile Türk Yerel Hizmet-Sen Çorum İl Temsilcisi Vedat Kayalı arasında, belediyede görevli memurların ekonomik durumunun iyileştirilmesi amacıyla Sosyal Denge Sözleşmesi'nin yenilenmesi dolayısıyla protokol imza töreni düzenlendi.

Gelgör, törende yaptığı konuşmada, belediye memurlarının ekonomik durumunun iyileştirilmesine yönelik hazırlanan ve 2024 yılını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi'nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Memurların ve belediyede çalışan işçilerinin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Gelgör, sözleşme ile ekonomik iyileştirme yaptıklarını dile getirdi.

Gelgör, "2023'te imzaladığımız toplu sözleşmeye dayalı olarak yeni asgari ücret artışıyla belediyemizin şirketlerinde çalışanlar için en düşük işçi maaşı 22 bin 625 lira oldu. Yüksek işçi maaşı ise 23 bin 732 liradır. 2024'te imzalayacağımız toplu sözleşmeyle işçilerimizin ekonomik durumlarını daha da iyileştireceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.