Dolar 32,4147
Euro 34,7678
Altın 2.419,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Amazon Türkiye'nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyasında son 2 gün

Amazon Türkiye'nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyasında son 2 gün
29 Kasım 2023 12:25
83
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Amazon Türkiye'nin alışveriş etkinliği "Gülümseten Kasım Fırsatları" 30 Kasım'da sona eriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Gülümseten Kasım Fırsatları" kapsamında, oyuncaktan elektroniğe, modadan ev yaşam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok kategoride ve binlerce üründe indirim avantajları sürüyor.

Müşterilere indirimlerin yanı sıra bedava ve hızlı kargo seçenekleri de alışveriş deneyimi kapsamında sunuluyor.

Kasım sonuna kadar müşteriler, seçili ürünlerde kredi kartlarına 12 aya varan ve yasal taksit kısıtlaması olmayan tüm ürünlerde peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkanından faydalanabiliyor.

– Prime üyeleri için daha fazla ayrıcalık

Amazon'un müşterilerine sunduğu üyelik programı Amazon Prime, Türkiye'deki alışveriş ve eğlenceseverlerin ayda 39 liraya sahip olabileceği avantajlar sunuyor.

"Gülümseten Kasım Fırsatları" kampanyasında ise Prime üyeleri daha fazla ayrıcalık elde ediyor. Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.

Ayrıca kendilerine özel ek indirimlerden de faydalanan Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile 250 lira ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanıyor. Üstelik "Gülümseten Kasım Fırsatları" boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan, satıcısı ve göndericisi Amazon.com.tr olan seçili ürünlerin fiyatı 30 Kasım'a kadar düşerse aradaki fark hediye kartı olarak Prime üyelerinin Amazon hesabına tanımlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.