Dolar 32,2042
Euro 34,9946
Altın 2.501,80
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 21°C




















Ordu'da “Cumhuriyetin 100. Yılı Sivil Toplum Buluşmaları” programı yapıldı

Ordu'da “Cumhuriyetin 100. Yılı Sivil Toplum Buluşmaları” programı yapıldı
22 Kasım 2023 15:45
95
A+
A-

ORDU (AA) – Ordu'da, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılı Sivil Toplum Buluşmaları" programı gerçekleştirildi.

Vali Muammer Erol, kentteki bir otelde organize edilen programda, sivil toplum kuruluşlarında bulunan vatandaşların emeğini, gayretini ve samimiyetini takdirle karşıladığını söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının, toplum içerisinde önemli görevler üstlendiklerini belirten Erol, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin bir örneği olduğuna işaret etti.

Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türköz ise program kapsamında gerçekleştirilen toplantıların amacının STK'ler ile bir araya gelerek istişarede bulunmak, görüşlerini almak olduğunu aktardı.

Türköz, sivil toplumun gelişmesine vesile olan hizmetleri geliştirirken, bir araya gelerek vazifelerini yerine getirmeye çalıştıklarını vurgulayarak, "İkinci yüzyılda Türkiye nasıl bir sivil toplum olmalı? Geleceğe nasıl güvenle bakabiliriz? Topluma devletin sunması gereken hizmetleri hangi yoldan, nasıl kanalize etmeliyiz? Bu konularda sizlerin görüşlerinizi almak istiyoruz. Toplantıda hem sektörü hem de sektörün kamudan beklentilerini konuşacağız." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.