Dolar 32,2714
Euro 35,0867
Altın 2.468,05
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Türksat'tan Türkiye Bilişim Derneği etkinliğine iletişim desteği

Türksat'tan Türkiye Bilişim Derneği etkinliğine iletişim desteği
21 Kasım 2023 16:55
112
A+
A-

ANKARA (AA) – Türksat AŞ, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından düzenlenecek "Kamu-Bilgi İşlem Birimleri-Kamu Bilişim Merkezleri Yöneticileri Birliği (Kamu-BİB'26-BİMY'30) Bütünleşik Etkinliği"ne iletişim sponsoru olarak destek verecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, etkinlik, TBD tarafından 24-25 Kasım'da Antalya'da gerçekleştirilecek.

Kamu ve özel sektör bilişim profesyonellerini bir araya getirecek etkinliğe, Cumhurbaşkanlığı, bağlı kuruluşlar, bakanlıklar, üniversiteler, özel sektör, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bilim insanları, bilişim profesyonelleri ve uzmanlarının katılımı bekleniyor.

Türksat AŞ'nin iletişim desteği vereceği etkinlik, "Doğal Afetlere Dayanıklı Kritik Altyapılar" ana temasıyla organize edilecek.

Ülkede dijital dönüşüm politikalarının ve uygulamalarının tüm sektörler için konuşulacağı bir platform olan etkinlik, bu alandaki tüm paydaşların ortak buluşma noktası özelliğini taşıyor.

İkinci 100 yıla yön veren politika ve stratejiler, ileri teknolojilerin sürdürülebilirliği, dijital çağda siber güvenlik oturumlarının gerçekleşeceği etkinlikte, kapalı vizyon oturumları da düzenlenecek.

Etkinliğin sonunda hazırlanacak sonuç bildirgesi kamuoyuyla paylaşılacak.

Türksat AŞ Siber Güvenlik Yönetimi Direktörü Mehmet Ali Erkul da etkinlik kapsamında "Dijital Çağda Siber Güvenlik" oturumuna katılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.