Dolar 32,3445
Euro 34,8714
Altın 2.383,69
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















YELDA BAŞARANDAN TÜRKAN ŞORAYA AĞLATAN HEDİYE

YELDA BAŞARANDAN TÜRKAN ŞORAYA AĞLATAN HEDİYE
5 Mayıs 2023 03:29
169
A+
A-

Merzifon belediyesi tarafından bu yıl 6.düzenlenen Türkiye’nin en büyük kitap fuarının  açılış konuğu sinemanın sultanı Türkan Şoray olurken özel istek ve rica üzerine yazar ve sunucu Yelda Başaran da organizasyonun moderatörlüğü üstlendi.

Merzifon belediye başkanı Veteriner hekim Alp Kargı önderliğinde gerçekleşen kitap fuarında

Yelda Başaran ve Türkan Şoray’ın kitap imza saatinde izdiham yaşandı.

Kitap İmza saatinden önce Türkan Şoray, Yelda Başaran söyleşisinde ünlü sunucunun ünlü sinema oyuncusuna özel tasarladığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminden karelerden oluşan al yazmalı hediyesi büyük oyuncuyu duygulandırdı.

Yelda Başaran’ın bu hediyesinin erken anneler günü hediyesi olduğunu dile getirmesi ile Türkan Şorayın duygu dolu anları zirve yaptı ve usta oyuncu gözyaşlarını tutamadı.

  1. Merzifon kitap fuarına Türkan ŞORAY ve Yelda Başaran birlikteliği damga vururken Merzifonlu kitapseverlerde bu uyumlu birliktelikten hem keyif aldılar hemde bol bol kitap imzalattılar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.