Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Büyükaydın “Mücadelemiz Devam Edecek”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Büyükaydın “Mücadelemiz Devam Edecek”
19 Nisan 2023 10:33
408
A+
A-

AK Parti Trabzon 3.sıra milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ediyor.

TRABZON’UN EKONOMİSİ DAHA DA İYİ HALE GELECEK

Günün ilk ziyaretinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Büyükaydın, şehrin ekonomisinin gelişmesi noktasında sanayici iş insanları fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon 3.sıra mileltvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, ”Türkiye’nin ve Trabzon’un ekonomik hacminin hızla gelişmeye devam ettiğini görüyoruz. İş insanlarımızın sesine kulak vererek, şehrimizin ve ülkemizin ekonomik anlamda gelişimi için mücadelemiz bugüne dek olduğu gibi bundan böyle de devam edecek.” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKAYDIN: TRABZON YÜZYILINI BAŞLATACAĞIZ!

‘Trabzon Yüzyılı, Trabzon Vizyon Toplantısı’ programına katılan AK Parti Trabzon 3.sıra milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren vatandaşa hizmet noktasında bir adım geriye gitmeden daima yeni projeler ile ülkenin refah seviyesini daha da artırmak için mücadele ettiğini belirtti.

Büyükaydın açıklamalarında, ”Tarihi değere sahip seçimin arefesindeyiz. Üzerimizde çok büyük sorumluluk var.

Karşımızda geniş bir şer ittifakı var. Türkiye’nin kendi otomobilini kendi savaş uçağını kendi İHA’sını kendi SİHA’sını üretmesinden rahatsız olanlar var. Ama biz bu ülkenin kazanımlarının heba olmasına müsaade etmeyeceğiz.

Menderes’e, Özal’a, Erbakan’a yapılanların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmasına müsaade etmeyeceğiz.

Ülkemizin başarılı Bakanlarından Sn Adil Karaismailoğlu ilk sıradan, Genel Başkan Yardımcımız Sn Mustafa Şen ise ikinci sıradan Trabzon milletvekili adayı gösterilmiştir. Cumhurbaşkanımız iki yakın çalışma arkadaşını Trabzon’a göndererek şehre verdiği önemi bir kez daha göstermiştir. Bu bir fırsattır. Trabzon olarak bu fırsatı iyi değerlendirip TRABZON YÜZYILINI hep birlikte inşa edebiliriz.

Kuruluşundan bu güne tereddüt etmeden partimizin ve davamızın hizmetinde oldum ve bu daima böyle devam edecek. Görevler ve makamlar gelip geçici. Önemli olan görevi layıkıyla yapabilmektir. Önemli olan iz bırakmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kardeşiniz, abiniz, arkadaşınız olarak yoluma devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon 3.sıra milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, sözlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da seslendirdiği bir şiirle noktaladı.

“Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır.

Külümüzden yükselen duman bizden yanadır.

Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır.

Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır.

Allah bizden yanadır.

Millet bizden yanadır.

Trabzon bizden yanadır”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.