Dolar 32,3352
Euro 34,7147
Altın 2.408,07
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Enis Bardhi’ye 2 Talip Birden

Enis Bardhi’ye 2 Talip Birden
25 Ocak 2023 16:21
196
A+
A-

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’da forma giyen Enis Bardhi’ye İspanya ve İtalya’dan talip çıktı.

Ara transferde maaş bütçesini düşürmeyi hedefleyen Trabzonspor ‘da, Kouassi, Yusuf Erdoğan ve Emrehan Gedikli ile yollar ayrıldı. Bu sayının daha da artması bekleniyor. Yönetim, özellikle 1-2 oyuncunun satışından ekstra gelir sağlamayı hedefliyor. Bu isimlerden biri; Enis Bardhi.

Sezon başında 3 milyon Euro karşılığında Levante’den kadroya katılan Kuzey Makedonyalı futbolcu, beklenen performansı gösterebilmiş değil. Bardhi ile İspanya ve İtalya’dan bazı kulüpler ilgileniyor. Bu takımların başında Mallorca geliyor.

Trabzonspor Yönetimi, gelecek resmi teklifleri değerlendirmeye alacak. Beklenti ise en az 3 milyon Euro yani Bardhi için ödenen rakam.

BARDHI’YE İKİ TALİP

Kadro maliyetini düşürmek adına gönderilecekler listesinde yer alan Enis Bardhi ile İspanya’dan Mallorca ve İtalya’dan Torino’nun ilgilendiği öğrenildi. Oyuncunun menajerinin iki kulüple temasta olduğu belirtirken, Trabzonspor’a henüz resmi bir teklifin gelmediği kaydedildi. (Sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.