Dolar 32,3444
Euro 34,9115
Altın 2.394,01
BİST 10.206,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN DANIŞMANI METİN GÜNEŞ’TEN TDF TRABZON TEMSİLCİLİGİNE ZİYARET

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN DANIŞMANI METİN GÜNEŞ’TEN TDF TRABZON TEMSİLCİLİGİNE ZİYARET
21 Aralık 2022 15:52
244
A+
A-

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN DANIŞMANI METİN GÜNEŞ’TEN TDF TRABZON TEMSİLCİLİGİNE ZİYARET

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’nun danışmanı Sayın Metin Güneş Trazbon Dernekleri Federasyonu Trabzon Temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyarette TDF Trabzon Temsilcisi Mustafa Durmuş, Araştırmacı Gazeteci Yazar Trabzon Yazarlar Derneği fahri üyesi Mustafa Yazıcı, TDF Trabzon Temsilciliği Sekreteri Cemal Yıdız da hazır bulundu.

Araştımacı Yazar Mustafa Durmuş; Trabzon’daki faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Sayın Metin Güneş Bey’in ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduklarını belittikten sonra şöyle devam etti.

TDF Trabzon Temsilçiliği 24 Ağustos 2022 tarihinde  Sayın Genel Başkanımız İsmail Şatıroğlu ve Trabzon Protokolü tarafından Trabzon’a yakışır bir şekilde açılışı gerçekleştirilidi.

Ofisimiz 55 kişiyi ağırlayacak bir hacme sahiptir. Bu noktada çok büyük bir eksikliği gidermiş olduk.

Ayrıca İstanbul da yapılan Trabzon evi bitim aşamasına geldi önümüzde ki yıl açmayı planlıyoruz. Bunda Sayın Genel Başkanımız İsmail Şatıroğlu bey’in çok emeği vardır.

Bu oluşum da büyük bir eksiği gidermiş olacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu olsun ortahisar Belediye Başlkanı Sayın Ahmet Metin Genç Bey olsun her zaman yanımızda oldu.

Trabzon’un tarihinin daha da gün ışığına çıkması gerkir. Bu noktada da bizlere yardımcı olacaklardır. Bundan eminiz. Örneğin, Hamzapaşa Camii mezarlığında yeni bir çalışma yapmak istiyoruz. Ordu’daki muhacir mezarlıklarının gün yüzüne çıkmasında epey bir yol aldık.

Kendilerine teşekkür ediyoruz. Trabzon yazar açısından zengin bir şehirdir.

Sayın Başkanımızdan üyelerimizin Trabzon Belediye Otobüslerine ücretsiz taşıma sağlanması hususunda yardım talep ediyoruz. Dedi.

Araştırmacı Mustafa Yazıcı da; Büyükşehir Belediyesinin çok güzel işlere imza attığını bunlardan birisinin de Kahraman Maraş caddesini trafiğe kapatılmasının olduğunu beyan ederek. Şöyle devam etti.

Merhum Necip Fazıl Kısakürek Trabzon da çalıştığı yıllarda Trabzon için yazmış olduğu “yağmur” adlı şiirin caddenin uygun bir yerine konulmasını rica etti.

Bu yağmur… bu yağmur… bu kıldan ince
Nefesten yumuşak yağan bu yağmur…
Bu yağmur… bu yağmur… bir gün dinince.
Aynalar yüzümü tanımaz olur.

Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Metin Güneş Bey de. Ziyaretinin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.