Dolar 32,2512
Euro 35,0803
Altın 2.464,90
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Trabzonsporlu Muhammet Taha Tepe ‘’Kaleci oldum diye babam futbolu bıraktırdı’’

Trabzonsporlu Muhammet Taha Tepe ‘’Kaleci oldum diye babam futbolu bıraktırdı’’
5 Aralık 2022 15:25
326
A+
A-

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Muhammet Taha Tepe, STAR TV ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programının konuğu oldu ve eğlenceli anlar yaşattı.

STAR TV  ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler’in konuğu olan Trabzonspor’un genç kalecisi Muhammet Taha Tepe, skeç öncesi Eser Yenenler’in sorularını yanıtladı. Kalecilik üzerine yazılan skeç öncesi anılarını anlatan Muhammet Taha Tepe salonda yer alan ve programı izleyen seyircilere kahkaha dolu anlar yaşattı.

BABAM FUTBOLU BIRAKTIRDI…

Esprili bir şekilde kaleci olduğu için babasının tepkisini anlatan Muhammet Taha Tepe, ‘’Kalecilik benim tercihim oldu. Aslında babam kaleci olmamı pek istemezdi. O daha çok gol atayım, forvet olayım isterdi. Ben kaleciliği hep daha çok istedim. Babamla bu konuda çok tartıştık. Kaleci olduğum için babam bana futbolu bıraktırdı. Kaleciliğin psikolojisi zor ama çok eğlenceli ve güzel bir şey olduğunu düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2022-12-05 12.47.59

MERTENS’İN POZİSYONU…

Eser Yenenler’in kendisine yönelttiği ‘Unutamadığın maç veya kurtarış var mı?’ sorusuna yanıt veren Muhammet Taha Tepe açıklamalarında, ”İlk profesyonel maçımda Galatasaray’a karşı Mertens’in pozisyonunu kurtarmıştım.” ifadelerine yer verdi

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.