Dolar 32,3605
Euro 34,6403
Altın 2.380,33
BİST 10.181,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Trabzonspor Onur Bulut’un transferi için harekete geçti!

Trabzonspor Onur Bulut’un transferi için harekete geçti!
21 Kasım 2022 13:36
270
A+
A-

Fırtına, Dünya Kupası arası verilmesiyle birlikte transferde atağa kalktı. Ocak ayı transfer çalışmalarına başlayan bordo mavili yönetim, kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki sağ bek için sarı-kırmızılı yönetim ile görüşüp fiyat soracak. (TS TRANSFER)

Trabzonspor’da Dünya Kupası nedeni ile verilen 8 günlük izin sona eriyor.

Bordo-mavili takım saat 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı idmanlarla ara dönemdeki hazırlıklarına başlayacak.

Öte yandan son şampiyon Trabzonspor, transferde atağa kalkmış durumda.

Bordo-mavili yönetim, birçok Spor Toto Süper Lig kulübününün listesinde yer aldığı dile getirilen Kayserisporlu Onur Bulut için nabız yoklamaya hazırlanıyor.

Hem sağ bek hem de sağ kanatta başarılı şekilde görev yapabilen 28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

1.79 boyundaki yıldız için sarı-kırmızılı kulübe önümüzdeki günlerde fiyat soracak olan Trabzonsporlu yetkililer, gelecek olan cevaba göre ara transfer planlamasını şekillendirecek.

YEŞIL IŞIK YAKMIŞTI: HAYIRLISI OLSUN
Milli Takımımızın Çekya ile oynadığı ve 2-1 kazandığı maçta da forma giyen 28 yaşındaki futbolcunun ismi geçtiğimiz sezon da Trabzonspor ile anılmış ama transferi gerçekleşmemişti.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.