Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C




















Bu sözlerle açıkladi! Trabzonspor’dan kendi isteğimle ayrıldım.

Bu sözlerle açıkladi! Trabzonspor’dan kendi isteğimle ayrıldım.
13 Kasım 2022 23:54
245
A+
A-

Trabzonspor altyapısında görev alan Tayfun Cora görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını belirtirken kariyeri için yeni bir adım atmaya hazırlaniyor.

Tayfun Cora sosyal medya hesabından yaptiği açıklamada bazi bana ait düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. yaklaşık 4 aydır yurtdışından Trabzonspor’daki görevimden kendi isteğimle ayrıldım. İlk antrenörlük zamanlarım ilk maç soyunma odasında konuşmam, antreman kurgulamam düşündüğün hayal ettiğin şeylerin sahaya yansıması olumsuz durumlarda yaşamak onları idare edebilmek saha içi saha dışı sonuçta hepsi beni olgunlaştirdi. öyle düşünüyorum. Antrenörlük çok meşakkatli bir meslek her meslek gibi çok çalişmak, meslek gibi çok ödev yapmayı gerektiriyor.ve bende bizi herzaman kurtaracak” ilkesini benimsedim yurt dışındaki zamanlarımı hep dolu dolu geçirmeye çaliştim. özel sadece futbol termonolojisi, saha İngilizcesi dersi aldım. ve hala almaya devam ediyorum. Bol gözlem yaptım… nitelikli insanlar ile tanıştım. bence büyük bir zenginlik bulunan Kölnspor üniversitesinin kütüphanesi üye oldum. fırsat buldukça hep oradaydım ve neden bizden daha önceler çalişma verimliliği neden yüksek canlı canlı şahit oldum. hiçbiryer tesadüf değil olamazdı. zaten ve ben neden buradayım  kendimden daha iyi bir insan doğurmak amacım çok büyük hayallerim var çünkü araştırmak sorgulamak bu yolda olmak için fedakarlıklar yapıyorum.ve bu süreçte kapıları zorlucam peşinden gideceğim. denemekten korkmadan… nasıl daha iyi insan sonra bir antrenör olurumun peşindeyim konfor alanımdan çıktım ve kendimi zorluyorum sadece futbol değil kültür farklarını da öğreniyorum. her yönden sırt çantami doldurmaya çalişiyorum. hepsinin bir amacı var yazdıkça insan açılıyormuş şimdilik bu kadar İfadelerini kullandi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.