Dolar 32,2934
Euro 35,0289
Altın 2.477,35
BİST 10.511,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Açıklama Geldi! BTK sosyal medya platformlarının genişliğini kısıtladi.

Açıklama Geldi! BTK sosyal medya platformlarının genişliğini kısıtladi.
13 Kasım 2022 21:08
252
A+
A-

Resmî bir kaynaktan.ShiftDelete.Net yapılan açıklamaya göre BTK tarafından ülke geneli Sosyal medya platformları İçin bant daraltma uygulamasi yapıldı.

Geçtiğimiz saatlerde Taksim’de yaşanan patlamanın etkisi tüm hızıyla devam ediyor.

Olayın ardından konuyla ilgili paylasımlara yayın yasaği getirilirken pek çok kişi internette erişim sorunu yaşandiğini belirti.

Son olarak özellikle Twitter, istagram ve Facebook gibi platformları etkileyen olayla ilgili açıklama geldi.

BTK tarafından ülke geneli sosyal medya platformları İçin bant daraltma uygulamasi yapıldı.

pek çok kişi ne olduğunu anlamaya çalişirken ilk açıklama resmî bir kaynaktan özel olarak ShiftDelete.Net yapıldı. konuyla ilgili olarak şu ifadeler verildi.

BTK tarafından uygulanan erişim kısıtlamasının tüm operatörler tarafından uygulanmasi zaman alırken özellikle mobil operatörler etkilemesi dikkatlerden kaçmadi. Downdetektor’daki şikayetlere göre ise Şuanda şu sitelere sağlıycılara erişilemiyor.

•Youtube

•Türk Telekom ( Sağlayıcı

İstagram

•Twitter

•Tiktok

•Telegram

•Whatsapp

•Facebook

•Titnet ( sağlayıcı)

•Google

patlamayla ilgili olarak Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre ise Taksim’deki patlamada 6 kişi vefat ederken 53 kişi ağir ve hafif yaralandı.

kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.