Dolar 32,2397
Euro 34,6664
Altın 2.398,06
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Abdullah Avcı maç sonu açıkladı ‘Gruptan çıkacağız..’

Abdullah Avcı maç sonu açıkladı ‘Gruptan çıkacağız..’
6 Ekim 2022 22:45
292
A+
A-

Bordo Mavililer, Monaco deplasmanından 3-1 mağlup olarak ayrıldı

Trabzonspor, Avrupa arenasında deplasmanda Monaco ile karşı karşıya geldi.

Bordo Mavililer, rakibi karşısından 3-1 mağlup olarak ayrıldı.

Müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “İkinci yarıya 2-0 değil de 1-0 gitseydik formasyon değişikliğine gidecektik. 55-60 bu değişiklikleri yapacaktık. 55’te ikli değişiklik yaparken 3.golü yedik. Sonrasında 4-3-2 formasyonunu aldık. Sonrasında biraz topa sahip olduğumuzda golü bulduk. Atamadığımız final pasları var. 11’e 10 oynamak kolay değil. Olumlu ve olumsuz cebimize koyacaklarımız var. Süreci bugün itibariyle kaybettik. 3 maç var 2’si içeride. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Yarından itibaren toparlanıp lige en iyi şekilde hazırlanacağız.” dedi.

GEÇİŞ DÖNEMİ YAŞIYORUZ

Avcı, şöyle devam etti: “Geçiş dönemi yaşıyoruz. Tekrarlarımızı daha iyi yapacağız. Olumlu olumsuz buna bakabilirsiniz. Bence bu seviyede 3-1 90 dakika 1 tane penaltı ve duran toptan yiyorsun. Dengeli şekilde oyunun içinde kalıyorsun. Onun için detayları oyuncularımla geri bildirim toplantısında paylaşıyorum.”

Avcı, “Şu an itibariyle önümüzdeki Monaco maçının analizi yapılacak. 4 gün sonra lig maçı var. Sonra 3 tane maç var. Parça parça bunlara hazırlanacağız. Gruptan herkes çıkabilir. 2’si kendi evimizde. Taraftara teşekkür ediyorum. Takıma ve bana destek verdiler. Bugün Monaco’yu 11’e 11 devam etse kazanabilirdik. Biz oyun içinde formasyon değişiklikleri yaptık. Nasıl cevap aldık, alamadık ona bakacağız. Bizim gibi bir takımın bu seviyede 10 kişi kalması sorgulanabilir.” dedi.

BAKASETAS’TA KANAMA VARDI

Avcı, “Bakasetas çok özel bir oyuncu ve özel karakter. Her şeyin içinde olmak istiyor. Ayağında ciddi kanama vardı. Milli takımda oynayacağını beklemiyordum ama oynadı. Kayseri maçında oyun içinde sonuna kadar tuttuk. Pas geçilmesi ve az süre alması gerektiğini söylediler. Bakasetas’ı kaybetmek değil uzun vadede kazanmaktı planımız” diye konuştu.

HUGO ROTASYONA GİRDİ

Avcı, “Geldiğimden beri ifade ediyorum. 2-3 kulvarda yarışan takımların rotasyonlarını yapıyorlar. Bazen oyuncunun sakatlanma riskini, oyunun planına göre değişebiliyor. Hugo ve Denswil de bunlardan birisi. Sağ ve sol bekte rotasyon yapma şansım yok. Aslında Yusuf Yazıcı da oyunda iyi şeyler yaptı. Bazen rakibe bazen sakatlanma riskine göre değişiklikler yapabiliyoruz” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.