Dolar 32,2512
Euro 35,0803
Altın 2.464,90
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Taraftar, Trabzonsporlu oyuncunun transferi için kampanya başlattı!

Taraftar, Trabzonsporlu oyuncunun transferi için kampanya başlattı!
20 Haziran 2022 21:59
730
A+
A-

Trabzonspor’da takımdan ayrılacaklar listesine koyulan Murat Cem Akpınar’ın taliplileri artmaya devam ediyor.

Son olarak Belçika kulübü Westerlo ile adı anılan Murat Cem Akpınar için Kocaelispor taraftarları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Trabzonsporlu oyuncuyu kadrolarında görmek istediklerini ifade etti. 
Özgür Kocaeli ve Kocaeli Gazetesinde yer alan haberlerde, Murat Cem Akpınar’ın 2 sezon önce Kocaelispor’da kiralık olarak forma giydiği ve takımın şampiyonluğunun mimarlarından biri olduğu hatırlatıldı. 
Taraftarların da kulüplerinden Murat Cem Akpınar ile ilgili gözle bir isteği olduğu ve oyuncuyu kadroya katılmasının istendiği sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla dile getirildiği kaydedildi. 
Murat Cem için Kocaelispor kulübü geçen sezon da kiralanması için Trabzonspor nezdinde girişimlerde bulunmuş ancak bordo – mavili kulüp oyuncuyu bırakmamıştı.
Bilindiği gibi Murat Cem Akpınar için TFF 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor ve Süper Lig ekibi Giresunspor resmi teklif yapmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.