Dolar 32,2714
Euro 35,0867
Altın 2.468,05
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Hüseyin Türkmen Beşiktaş taraftarlarını kızdırdı

Hüseyin Türkmen Beşiktaş taraftarlarını kızdırdı
4 Nisan 2022 15:37
430
A+
A-

Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen uzun bir sürenin ardından yeniden formasına kavuştu ve başarılı bir performans gösterdi.

Süper lig lideri Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı ve puanını 71’e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor’da 22. haftadaki Giresunspor maçından sonra ilk kez 11’de başlayan Hüseyin Türkmen, Cornelius’un golünde asisti yapma başarısı gösterdi.

PUAN FARKINA DİKKAT ÇEKTİ

Bordo mavili takımın stoperi Hüseyin Türkmen karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ”Değişen oyuncular aslında illaki bir önemi var ama anlaştıktan sonra hiçbir değişkenlik fark etmiyor bizim için. Denswil ile, Dorukhan ile, Puchacz ile çok iyi anlaştık. Cornelius ile çok iyi anlaştık. Son yedi maçımız kaldı. 13 puan fark var galiba, doğru mu? Çok fark olunca karıştırabiliyoruz. İnşallah en yakın zamanda şampiyonluğu göğüsleriz. Bu şehir ve taraftar bunu hak ediyor. Beraberlikle maç sona erdi ama çok iyi bir takımla oynadık.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.