Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C




















Fransız Kulüpleri Trabzonsporlu oyuncunun peşinde

Fransız Kulüpleri Trabzonsporlu oyuncunun peşinde
1 Nisan 2022 13:28
361
A+
A-

Trabzonsporlu Djaniny Semedo için Fransız takımları harekete geçti.

Bu sezon Süper Lig’de fırtınalar estiren Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın etkisinin yanında oyuncuların da özverilerinin etkisi büyük. Karadeniz devinin bu başarısında bazı oyuncular ön plana çıkıyor. Bunların başında da Djaniny geliyor.

Avcı ile adeta kendini buldu

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’a etkisi sadece saha içinde değil saha dışında da kendini gösterdi. Sezon başı ayrılması gündemde olan Djaniny şimdi takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Trabzonspor’un başarılı golcüsünün bu performansına Fransız ekipleri kayıtsız kalmadı.

Yeşil Burun Adalı futbolcu için Fransa basınında transfer haberleri çıkmaya başladı. Fransa Ligue 1’den iki kulübün Djaniny için nabız yokladığı ortaya çıktı.

Gözden kaçırmayın

Djaniny bu sezon Süper Lig’de 23 maça çıkarken 8 gol ve 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.