Dolar 32,4286
Euro 34,5977
Altın 2.384,91
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















SON VAKİT HIZLA BÜYÜYOR

SON VAKİT HIZLA BÜYÜYOR
29 Mart 2022 18:09
189
A+
A-

2018 yılında deneyimli gazetecilerin girişimiyle kurulan AYÇA Haberleşme ve Yayıncılık Medya Grubu kısa sürede büyük başarılara imza atarak kuruldu.

Kısa adı olarak Ayça Medya Grubu ( A Haber Ajans ve Son Vakit haber ) sitelerinin yanı sıra Türkiye’nin en kapsamlı ve güncel siteleri olan çok sayıda haber servisi yaparak ajanslık hizmetleri vermektedir.

sonvakit.com ve tr uzantılı Türkiye’nin en fazla izlenen ve takip edilen medya gruplarının başında yer almaktadır.

Merkezi İstanbul ve Ankara olmaz üzere Türkiye’nin bir çok ilinde temsilcilik ağı ile hizmet veren Ayça Haberleşme ve Yayıncılık ( Ayça Medya Grup ) bir çok fahri muhabiri ve köşe yazarları ile hizmet vermektedir.

Ayça Haberleşme ve Yayıncılığın Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Son Vakit Haber’in Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Gazeteci Ferhat Aydoğan idaresinde hızla büyüme akışını sağladı.

Milli sermayemiz olan dilimizden, yatırımlarımıza kadar yerliyi, yereli; hem güçlendirmek hem de güçlenmek adına yola çıkmış ; projelerinden bir tanesidir.

Medya, Baskı ve Organizasyon hizmetleriyle iş ortaklarına birebir temas eden AYÇA Haberleşme ve Yayıncılık Medya Grubu, sahip olduğu değerleri korumaya devam edecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.