Dolar 32,2619
Euro 34,7680
Altın 2.413,30
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Trabzonspor’a yıldız yağmuru!

Trabzonspor’a yıldız yağmuru!
21 Mart 2022 15:45
473
A+
A-

Bordo-mavili yönetim Devler Ligi kadrosunu oluşturmak için düğmeye bastı, liste bir hayli kabarık…

Yeni sezon 7 yabancı 4 yerli kuralı uygulanacağı için Trabzonspor, nokta isimleri kadroya katmayı planlıyor.

Belirlenen listede Dnipro’dan forvet Artem Dovbyk (24), Real Madrid’den sol bek Marcelo (33), Cristal Palace ile sözleşmesi sezon bitecek olan stoper Cheikhou Kouyate (32), Galatasaray’la kiralık sözleşmesi bitecek olan golcü Halil Dervişoğlu (22), Kasımpaşa’nın sol kanat savunucusu Eren Elmalı (21) ve Antalyaspor’un kanat oyuncusu Gökdeniz Bayraktar’ın (20) adları ilk sıralarda yer aldı.

GELECEK sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almayı planlayan Süper Lig’in uzak ara lideri Trabzonspor, transfer planlamalarına yine erkenden başladı.

Elindeki mevcut kadroyu koruyup, yapacağı takviyelerle istediği başarıyı yakalamak isteyen Fırtına’da transfer edilmesi düşünülen isimler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Gelen bilgilere göre, yönetim ve teknik ekibin ortaklaşa belirlediği yeni sezon transfer listesinde yine önemli isimler var. Devre arasında düşünülen ancak transferi gerçekleşmeyen Dnipro’nun golcüsü Artem Dovbyk (24 yaşında 1.89 boyunda / 2024 yılına kadar sözleşmesi var), dünyanın en iyi sol beklerinden birisi olarak kabul edilen Real Madrid’in Brezilya’lısı Marcelo (33 yaşında / sezon sonu sözleşmesi bitiyor), Galatasaray’da kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek olan forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu (Kulübü Brentford yeniden kiralamaya sıcak bakıyor), Cristal Palace’ın stoperi Cheikhou Kouyate (32 yaşında / sözleşmesi bitiyor. Ön liberoda da oynayabiliyor), Kasımpaşa’nın sol kanat savunucusu Eren Elmalı (21 yaşında / 2025 yılına kadar sözleşmesi var) ve Antalyaspor’un kanat oyuncusu Gökdeniz Bayraktar’ın (20 yaşında / 2025 yılında kadar kontratı bulunuyor) adları listeni ilk sıralarında yer aldı. Bunların dışında listede bir çok alternatif isimlerin yer aldığı belirtildi. Kurmaylar, Uğurcan Çakır’ın ayrılması halinde kaleye tecrübeli bir ismi transfer etmeyi düşünüyor.

Kaynak : KaradenizGazetesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.