Dolar 32,2586
Euro 35,0500
Altın 2.468,29
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















CANLI / 1461 Trabzon – Sakaryaspor

CANLI / 1461 Trabzon – Sakaryaspor
23 Şubat 2022 14:15
322
A+
A-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 27. haftanın en kritik maçında 1461 Trabzon FK, Sakaryaspor’u konuk edecek. İki takımın da 55 puanı buluyor

Sakarya, averajla liderlik koltuğunda. Trabzon ise 2. sırada. 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Yusuf Şimşek yönetimindeki Bordo Mavililer, ev sahibi avantajını kullanıp kazanmayı ve liderlik koltuğunu ele geçirmeyi hedefliyor.

Sarıyer ve Bodrumspor mağlubiyetlerinin ardından Van Spor’la berabere kalan, Somaspor ile Ankaraspor galibiyetleriyle yeniden toparlanan Ercümend Coşkundere’li Yeşil Siyahlılar ise evine lider dönmekten başka bir şey düşünmüyor.

İki takım arasında Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanan sezonun ilk maçı 0-0’lık eşitlikle sona ermişti.

Maç öncesinde taraftarların ilgisinden bir hayli memnun olan Başkan Celil Hekimoğlu, “Keşke öteki sahada oynasaydık. Ben hafta içi dolmaz diye orayı istemedik. Olsaydı, Trabzonspor da bize izin verirdi” dedi.

Akyazı’da oynanacak maç öncesinde 61saat’in sorularını yanıtlayan 1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, “3 yıldan beri birinci lige çıkmak için mücadele ediyoruz. Hiç kolay değil. 20 takımlı lig var ve bir takım şampiyona olabiliyor. Hiç kolay değil. Şehir takımlarıyla uğraşıyoruz. Sakaryaspor.. Ç ok büyük futbol camiası. Süper Ligde daha önce uzun yıllar olmuş takım. Lobileri de takımları da kuvvetli. Yönetimleri de güçlü. Ama biz de güçlüyüz” dedi.

“KEŞKE ÖTEKİ SAHADA OYNASAYDIK”


Taraftarların ilgisine dikkat çeken ve maç öncesinde saha seçimi konusunda pişmanlığını da dile getiren Hekimoğlu, “Bütün Trabzon burada, ben şehrimle gurur duyuyorum. Kuyruk var ve bu insanlar sığmayacak. Keşke öteki sahada oynasaydık. Ben hafta içi dolmaz diye orayı istemedik. Olsaydı, Trabzonspor da bize izin verirdi. Burada çok insan giremeyecek sahaya görüyorum onu şu an. Giremeyenlerden özür diliyorum şimdiden. Ama önemli olan takımımız kazansın, 1. Lige çıksın en büyük mutluluk bize bu olur” dedi.

GERİLMEYECEĞİZ, RAHAT OLACAĞIZ


Maç öncesinde neler yaptıkları sorusuna ise Hekimoğlu, “Hocayla bu hafta konuşmadım. Gerilmeyeceğiz, rahat olacağız, sıradan maça çıkacağız diye konuştuk. gerginlik bize yaramıyor. Ben hiç takımla ve hocayla bir araya gelmedim. Maçı kazandığımızda kucaklaşacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.