Dolar 32,2336
Euro 35,0478
Altın 2.507,75
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Birhan Emre Yazıcı’dan Trabzonspor’a tam destek!

Birhan Emre Yazıcı’dan Trabzonspor’a tam destek!
20 Aralık 2021 17:59
281
A+
A-

Trabzonlu iş adamı, Trabzonspor kongre üyesi Birhan Emre Yazıcı’dan gündeme dair açıklamalar geldi.

Trabzonspor’a verdiği desteklerle ve iş hayatındaki başarılı projeleriyle öne çıkan Birhan Emre Yazıcı,Bordo Mavili takımın şampiyonluk sürecinde tüm gücüyle yanında olacağını ifade etti.

“TRABZONSPOR’A NE KATABİLİRİZ FİKRİ ALTINDA BİRLEŞMEK GEREKİYOR”

Geride kalan kongre süreciyle ilgili konuşan Birhan Emre Yazıcı “Trabzonspor’da görev almış ve ayrılmış bir önceki yönetimdeki arkadaşlarımıza verdikleri katkılardan ötürü teşekkür ediyorum, mutlu sona ulaştığımızda tarih onların da adını yazacak. Yeni gelen yönetici dostlarımıza da başarılar diliyorum.Kutsal bir görevi devraldılar. Bu bayrak yarışında herkese iş düşüyor. İş insanlarından,taraftarlara,hemen hemen herkes elini taşın altına koyup “Trabzonspor’a ne katabiliriz” fikri altında birleşmesi gerekiyor. Bu durumun gerçekleşmesi için bana ne görev düşerse yapmaya hazırım”dedi.

STRESİ HİSSETMEDİLER 

Trabzonspor’un aldığı tek mağlubiyetin birileri tarafından  tartışılsa da  daha çok pozitif etki bırakacağını söyleyen Yazıcı “Trabzonspor’u dört bir koldan stres altına sokmaya çalışsalar da Hatay karşılaşmasında bunu hiç hissetmediklerini ve galibiyeti sonuna kadar hak eden taraf olduklarını”söyledi.

 

Altay ve Başakşehir maçlarını da değerlendiren Yazıcı, Abdullah Avcı ve öğrencilerine sonuna kadar güvendiğini ifade etti.

2 NOKTA TRANSFER İŞİ GÖTÜRÜR

Transfer dönemine hızlı başlayan Trabzonspor’u değerlendiren Yazıcı “Yönetim bu konuda iyi çalışıyor,daha transferin açılmasına 1 ay kala Koussai transfer edildi. Oyuncunun kariyerine ve aldığı maaşlara bakıldığında bir fırsat transferi olduğunu görebiliyoruz. Kulübümüz devre arasında 2 nokta transferle bu yolu götürebilir. Herkesin malumu olduğu üzere bir sol bek kesinlikle şart olduğunu düşünüyorum.İlk önceliğin buraya verilmesi daha doğru olacaktır. 2. Transfer ise Koussai ile birlikte daha skorer ve sonuç alabilecek, takımı da gerektiği zaman ateşleyebilecek bir kenar oyuncusu almak gerektiğini düşünüyorum. Bu iki noktaya yapılan hamleler ipi göğüslemek noktasına bizi daha çok rahatlatacaktır”

AYAĞI YORGANA GÖRE UZATMALIYIZ

Mevcut ekonomik şartların kulüplere ve şirketlere yaşattığı sorunların farkında olduğunun altını çizen Yazıcı “Kulübümüz bu  konuda diğer kulüplerden daha fazla akılcı hareket ediyor gibi görünüyor ve hata yapacaklarını düşünmüyorum. Daha öncesinde olduğu gibi ”Trabzonspor yine ayaklarını yorganına göre uzatacaktır. Mevcut oyuncu grubunun maaş ödemesi,kulüp personel ödemelerinde herhangi bir sorun olmadığını duydum çok mutlu oldum diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.