Dolar 32,2178
Euro 35,0655
Altın 2.467,68
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C




















Trabzonspor’un stadının ismi sezon sonu değişebilir..

Trabzonspor’un stadının ismi sezon sonu değişebilir..
10 Aralık 2021 21:29
344
A+
A-

Trabzonspor, Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi verirken bir yandan da Sponsorluk Anlaşmaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo – Mavililerin bu sezon sonu hem göğüs, hem forma tedarikçisi hem de stat isim sponsorluk hakkının biteceği kaydedildi.

Bordo – Mavililer forma göğüs sponsorluğu için bir çok firma ile görüşmelerini yürütürken, forma tedarikçisi için ön plana çıkan firmanın Puma olduğu kaydedilmişti.

Trabzonspor bu görüşmelerin yanı sıra Stat İsim Sponsorluk hakkı için de talipli olan firmalarla görüşme halinde olduğu kaydedildi.

Bilindiği gibi Medical Park ile stat sponsorluğu için 2017 yılında imzalanan anlaşma, 5 yıl süreli olurken 2022 yıl sonu biteceği kaydedildi. 


O dönem bordo – mavililer  29.500.000’luk bir anlaşma yaparken şimdilerde görüşülen firmalarla pek tatmin edici rakamlara ulaşılamadığı kaydediliyor. 

Trabzonspor’un talipli firmalarla görüşmelere devam ederken sezon sonu gelecek başarıya göre rakamların yükselebileceği ifade ediliyor.

Bu arada bordo – mavililerin mevcut sponsor Medical Park Hastaneleri ile de bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.