Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
18°C
Parçalı Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C
Per 19°C




















KAPIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZE HER ZAMAN AÇIK

KAPIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZE HER ZAMAN AÇIK
18 Eylül 2021 10:19
171
A+
A-

Bulduğu her fırsatta mahalleleri ve ilçeleri ziyaret ederek hemşehrilerinin sorunlarını ve önerilerini yerinde dinlemeye özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bugün Trabzonluları makamında misafir etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hemşehrilerini makamında ağırladı. Büyükşehir Belediye binasında gerçekleştirilen ‘Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bir araya geldi. Hemşehrileriyle görüşerek, talep ve önerileri tek tek dinleyen Başkan Zorluoğlu, hızlı ve kalıcı çözümünün sağlanması noktasında ilgili birimlere talimat verdi. Tüm konularla yakından ilgilenen Zorluoğlu, çözüm noktasında kendisine bilgi verilmesini istedi.

DERTLERİYLE DERTLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Zorluoğlu, ‘Halk Günü’ buluşmalarının ardından yaptığı açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kapım tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Gerek belediyeye gelen gerekse de ziyaret ettiğim tüm hemşehrilerimin sorunlarını elimizden geldiğince çözmek ve isteklerini yerine getirmek adına yoğun gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı dinlemeye, onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Halk gününde Başkan Zorluoğlu ile görüşen vatandaşlar ise çok iyi karşılandıklarını belirterek “Başkanımıza çok kolay ulaşabiliyoruz ve bundan memnuniyet duyuyoruz. Bizlere çok ilgili davrandı, sıcak karşıladı. Tüm talepleri tek tek not aldırdı. Gösterdiği misafirperverlik nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.