Dolar 32,2228
Euro 35,0222
Altın 2.503,74
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 21°C




















Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın açıklamaları

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın açıklamaları
13 Eylül 2021 00:23
364
A+
A-

Maçın skorundan memnun olmadığını belirten Avcı, “Geçen sezon şampiyonluğu bir golle kaçırmış ve bu sezon da genç oyuncular transfer etmiş, daha da hızlanan, koşu temposu yüksek bir takım Galatasaray. Bir geçiş takımına karşı oynadık. Bu maç öncesi attıkları üç gol de geçiş oyunu sonucu atılmıştı. Yüksek şiddetle de öne doğru koşu yapıyorlar. Buna karşılık topa sahip olup, top bizdeyken de savunma güvenliğini doğru almamız gerekiyordu. Maçın ilk yarısında futbolda her zaman olmayacak senaryolarla karşılaştık. Bireysel kayıpları bu tarz takımlar cezalandırabiliyor. Ancak bu coğrafyanın genetiğinde olan vazgeçmemeyi sahadaki oyuncu grubumuz ilk yarının ortalarından itibaren sergiledi ve devreyi golü bularak girdik. İkinci yarıda ise rakibe yönelik tüm çözüm yollarını denedik. Beraberliği yakaladık ve sonrasında galibiyeti kaçırdık. İkinci yarıda sanırım rakibin bir tane pozisyonu var. Bizim ise bir hayli fazla. Oyunu domine ettik. Böyle takımlara karşı vazgeçmemek çok önemli. Oyundan memnunum ama skordan memnun değilim. Ancak bu yarışın içinde bu tarz inişler ve çıkışlar olacak. Oyuncularıma oyun planımıza uymaya çalıştıkları ve vazgeçmedikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca maç içinde yapılan değişiklikler doğru cevap verdi. Takım olmak da bunu gerektiriyor” dedi.

Abdulkadir Ömür’ün oyundan çıktıktan sonra yaşadığı duruma da değinen Avcı, “Oyuncumuzun yaşadıkları kolay değil. Performanslarda iniş çıkışlar olabiliyor. Hep birlikte bu yetenekli oyuncuya sahip çıkacağız. O tür oyuncular bizi şampiyon yapacak. Bu tarz değerli oyuncuları kolayca kaybedemeyiz” diye konuştu.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, oyuncu tercihleriyle ilgili soruya, şu cevabı verdi: “Trondsen, Roma maçında sakatlanmıştı ve iki gün önce aramıza katıldı. O nedenle oyuna kendisiyle başlayamadık. Bugün yaşadığı sakatlık sonrası durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Denswil geldiği kulübün hazırlık kampının son 10 gününde yoktu. Fiziksel olarak en hazır oyuncu kimse onunla oyuna başladık. Gervinho ve Djaniny ise sakatlıkları sebebiyle aramızda olamadı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.