Dolar 32,3729
Euro 34,6838
Altın 2.416,31
BİST 10.049,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















GİRESUN NUR KILIÇ İLEYOLA DEVAM yurthaber61com

GİRESUN NUR KILIÇ İLEYOLA DEVAM yurthaber61com
2 Mart 2021 01:46
939
A+
A-

TİNGADER Türkiye yapılanması içerisinde Giresun Temsilciliğine Nur Kılıç’ı atadı.

       Öz geçmişinden de anlaşılacağı gibi çok farklı konularda çalışmalara imza atmış, Türkiye’nin önder kadınlarından biri olan Nur Kılıç’ın bu çalışmalarını yakından takip eden TİNGADER,ihtisaslaşma programı içerisinde “BİLIM KURULU” , “KADINLAR KURULU” , “DANIŞMA KURULU” , ” GENÇLİK KURULU”  adı altında ihtisas kurulları oluşturularak Türkiye’nin en saygın bilim adamları,ilim adamları, sivil toplum örgütlerinin liderleri ve saygın bürokrat çevrelerinden oluşan topluluklar ile bir nevi “AKİL ADAMLAR” gibi yalnız Devleti , yalnız milleti, şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatanı bölmeyecek, yermeyecek, daima kalkınma hamlelerine destek olacak bir çalışma içerisine girmiştir.

     Türkiye’nin dış politikasından iç polititikasına, eğitimden sağlığına varıncaya kadar bilim konuşacak.
Bu çerçevede”TİNGADER TÜRKİYE KADINLAR KURULU” başkanlığına Sayın Nur Kılıç getirilmiş olup, Yönetim Kurulunca bu karar kendisine tebliğ edilmiştir.

      TİNGADER 8 Mart Kadınlar Gününde kadına verilen değerin bir nişanesi olarakda Pazartesi günü saat: 20.00’de bir program gerçekleştirecektir.

      TİNGADER Giresun temsilcimizin öz geçmişini ve fotoğrafını iftiharla yayınlıyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz.

NUR KILIÇ)

01 .01.1970 Şebinkarahisar doğumludur. İlk ve ortaokulu Okmeydanı ilköğretim okulunda, liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okudu.  36 yıl İstanbul’da yaşadı.1988 / 1992 yılları arasında Halk bankasına bağlı İstanbul Bakırköy’de Halk sigorta acenteliği de Bakırköy  bölge müdürlüğü yaptı. 

2006 yılında Giresun’un Bulancak  ilçesine yerleşti. 2006 yılında Bulancak’ta yerel gazetede reklam ve halkla ilişkiler müdürü olarak görev yaptı. Ayrıca birçok haberlerde imzası var. Gazetenin 2009 yılında  kapanması dolayısıyla aynı ilçede 2009 yilında  Işık gazetesinde    gazetecilik hayatına haber müdürü ve genel yayın yönetmeni aynı zamanda köşe yazarlığı yaptı  5 yıl devam etti. 2013 yılında  Türkiye yerel basın birliği tarafından  İstanbul’a  davet edilerek en iyi haber ve köşe yazarı dalında ödüle layık görüldü ve Giresun şube başkanı ünvanını aldı.  Aynı zamanda Ulusal Kanal 28 TV de ismini kendi koyduğu Ayrıca   “Başarı Merdiveni” adlı aktüel  programının kendisinin hazırlayıp sunduğu program da 3 yıl sunuculuk yaptı.

Kanalın kapanması ile yine Ulusal Kanal  Tempo TV de aynı programla devam etti, bu arada gazete ışıktan ayrılarak  Gazete 28 isimli kendi gazetesini çıkardı.

05.10.2020 Tarihinde Ucim Çocuk istismarı derneği Giresun şube başkanlığına atandı. .04 .01.2017 Tarihin de Giresun’un Piraziz ilçesinde bizim Piraziz Gazetesi’nin haber müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği ve köşe yazarlığına devam ediyor.
10 .01.2021 Tarihinde Giresun Tingader İl temsiciliğine getirildi.

03.01.2021 Tarihinde  Giresun’a açılacak internet üzerinden yayın yapacak olan,

Dosteli TV. nin Genel müdürlüğüne getirildi.

Aynı zamanda Dosteli TV.de kendi hazırlayıp sunduğu Başarı Merdiveni programı na devam edecek.
Halen Türkiye yerel basın birliği şube baskanlığı devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.