Dolar 43,7288
Euro 51,9267
Altın 7.075,98
BİST 14.180,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Çok Bulutlu
Trabzon
20°C
Çok Bulutlu
Cts 18°C
Paz 13°C
Pts 19°C
Sal 16°C












Reklam

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHRAMANLARA VEFA

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHRAMANLARA VEFA
4 Şubat 2026 21:36
317
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehit aileleri ve gazileri yalnız bırakmıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, “Vefa Ziyaretleri” kapsamında şehit kabirlerini, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek “Her zaman yanınızdayız” mesajı veriyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Şehit Yakınları ve Gaziler Hizmet Birimi, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlere, ailelerine ve gazilere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Buluşmalarda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin her koşulda şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğu vurgulanıyor.

ASLA UNUTULMAYACAKLAR
Ocak ayı içerisinde Şehit Polis memurları Kadir Miraç Özcan, Mahmut Bilgin, Kenan Kumaş, Şehit Asteğmen Ali İhsan Seymen, Şehit Uzman Çavuş Harun Cihan ve Şehit Piyade Onbaşı Tolga Yüksel’in aileleri ile Gazi Sebahattin Mesci ve Gazi Sefa Topaktaş ziyaret edildi.

Kartvizit

Kartvizit Baskı

Markanız için modern ve profesyonel kartvizit tasarımları.

Hemen Sipariş Ver

DAİMA YANLARINDAYIZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin gerçek kahramanlarıdır. Şehitlerimizin aileleri, geride bıraktıkları çok kıymetli emanetlerdir. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğun gereği olarak ve kahramanlarımıza minnet borcumuzu bir nebze olsun ödeyebilmek adına bu ziyaretleri sürdürmeye ve her koşulda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyor, kıymetli ailelerine ve gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyoruz” denildi.

haber yazarı ıstanbul spor guncel