Dolar 43,7288
Euro 51,9267
Altın 7.075,98
BİST 14.180,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Çok Bulutlu
Trabzon
20°C
Çok Bulutlu
Cts 18°C
Paz 13°C
Pts 19°C
Sal 16°C












Reklam

Başkan Genç’ten Türk Bayrağına yapılan saldırıya sert tepki:

Başkan Genç’ten Türk Bayrağına yapılan saldırıya sert tepki:
21 Ocak 2026 10:36
311
A+
A-

 

“ALÇAK PROVOKASYONU LANETLİYORUM”

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Türk Bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıyı sert bir dille kınayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Alçak provokasyonu lanetliyorum” dedi.

Kartvizit

Kartvizit Baskı

Markanız için modern ve profesyonel kartvizit tasarımları.

Hemen Sipariş Ver

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Mardin’in Nusaybin ilçesinde Türk Bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıyı sert bir dille kınayarak, bu provokatif girişimin milletin birliğine ve devletin egemenliğine açık bir saldırı olduğunu ifade etti. Başkan Genç, “Şanlı Türk bayrağımıza yönelik gerçekleştirilen alçak saldırı ve provokasyon, sadece bir bayrağa değil; milletimizin birliğine, devletimizin egemenliğine ve ortak değerlerimize yönelmiş açık bir düşmanlıktır. Terör örgütü sembolleriyle, nefret ve ihanet sloganları eşliğinde bayrağımızı hedef alan bu girişimi en güçlü şekilde lanetliyorum” dedi.

BEDELİNİ MUTLAKA ÖDEYECEKLER
Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu hadsiz eylemi gerçekleştirenler şunu çok iyi bilmelidir ki; Bayrağımız, şehitlerimizin kanıyla yazılmış İstiklal destanımızın sembolüdür. Ona uzanan her el, karşısında Türkiye Cumhuriyeti’nin sarsılmaz iradesini bulacaktır. Şanlı bayrağımız ebediyen göklerde dalgalanmaya devam edecek, bu alçak provokasyonların failleri ise hukuk önünde ve tarih karşısında mutlaka bedelini ödeyecektir. Devletimizin, güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin yanında; Ay Yıldızlı Bayrağımızın sonuna kadar arkasındayız. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

Arsin Çevresi Haber Müdürü Gazeteci Yazar
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.