Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Çok Bulutlu
Trabzon
18°C
Çok Bulutlu
Cts 17°C
Paz 12°C
Pts 11°C
Sal 9°C
























61medya Logo
Oto Koku
Trabzon Oto Koku

Ferah ve kaliteli oto kokular

İncele
Katalog
Ürün Kataloğu

Geniş ürün yelpazesi

İncele
A5 Broşür
A5 Çift Yönlü Broşür

Şık ve kaliteli broşürler

İncele
Islak Mendil
Trabzon Islak Mendil

Markanızı her yerde hatırlatın

İncele
Trabzon Magnet
Trabzon Magnet

Kaliteli ve şık magnetler

İncele
Drone Fotoğraf
Trabzon Drone Fotoğraf

Profesyonel drone çekim hizmetleri

İncele
Logo Tasarım
Trabzon Logo Tasarım

Markanıza özel modern logo tasarımı

İncele
Reklam Filmi
Trabzon Reklam Filmi

Profesyonel reklam filmi çekimi

İncele

Trabzonspor’un Futbol Ve Motivasyon Heyecanı Neden Kısa Sürüyor?

Trabzonspor’un Futbol Ve Motivasyon Heyecanı Neden Kısa Sürüyor?
7 Ocak 2026 00:09
1.094
A+
A-

Trabzonspor’a gönül verenler bu sezonda da 7 den 70 ‘e liderlik hayali kurup, takımın oyununu zevk alarak izlerken NEDEN bu mutluluk ve heves her zamanki gibi kısa sürüp kursağımızda bırakılıyor ?

Trabzonspor’daki bitmek-tükenmek bilmeyen bu istikrarsızlık kader mi ? Her yıl sezona yeni umutlarla hayallerle ,umutlarla başlayıp sonrasında sezon ortasında lige havlu atan bir takım olmak değil, her zaman her kulvarda her takımın korkulu rüyası olan bir takım olmak olmalı tek hedefimiz.

Her sezon umutlarımız hayallerimiz zirveye oynarken takıma yapılan yatırımlar ve gerçekler dibe vurmamalı…

Kartvizit

Kartvizit Baskı

Markanız için modern ve profesyonel kartvizit tasarımları.

Hemen Sipariş Ver

Şunu çok açık ve net bir şekilde söyleyebilirim; Trabzonsporlu olan herkes bir ve beraber olup (özellikle iş insanları, bakanlar, vekiller, siyasetçiler) Trabzonspor’a gerçekten destek verip başkanın arkasında net bir duruş sergileseydi bu takım çok daha iyi yerlerde olup yerli ve yabancı futbol takımlarıyla her zaman her kulvarda kıyasıya boy ölçüşür duruma gelebilirdi.

Bizim amacımız Trabzonspor’u söğüşlemek değil de büyütmek isteyen, kendi reklamını değil kulübün reklam ve marka değerini zirveye çıkarmayı amaç edinen kişilerle bu yolu adamakıllı yürümek olmalıdır. Trabzonspor hak ettiği değeri, hak ettiği desteklerle kazanacaktır. Şampiyonluk Trabzonspor’a 40 yılda bir sunulan lütuf olmamalı. Şampiyonluk her yıl hırsla, azimle hak edilen ve tekrarlayan sıradan bir başarı haline gelmeli, getirilmelidir. Trabzonspor’da yıllardır konuşulan ama hala “Daha zamanı var.” diyerek geciktirilen her proje ivedilikle yerine getirilmeli ve bir şehrin adeta can damarı olan futbol takımından çok daha ötesi olan Trabzonspor hem taraftarlarına hem de şehrimize ve hatta tüm dünyaya yayılan bir başarı hikayesi haline getirilmelidir.

Bunu yapmak, başarmak zor değil sadece bir ve beraber olmak aynı amaca hizmet etmek ve çıkarsız menfaatsiz bir şekilde bu yolu yürümek istenilen beklenilen zafere bizleri ulaştıracaktır.

Sözün özü şu; başarıyı sadece dilde istemek değil bu başarının bir parçası olmak için neler yapabiliriz bunu konuşmalı ve gerekeni hep birlikte yılmadan, vazgeçmeden yapmalı şampiyonluk kupasını yine yeniden tüm dünyada aynı anda aynı şekilde en güzel şekilde nasıl yaşarız, bunlar için mücadele etmeliyiz. Süper kupa yarı final maçında yenilmiş olmamız bizim takımımızdan ya da armaya olan aşkımızdan vazgeçeceğimiz anlamına gelmiyor. Zaman birlik ve destek zamanı. Başka Trabzonspor yok, başka aşk yok, ölene dek sevdalıysak bu armaya durmak yok.

Düşe kalka en iyi olana dek yola devam edeceğiz ve o gün Karadeniz taşacak, toprak bordo kokacak, yağmur mavi yağacak, tulum yine yeniden ağlayacak.

ETİKETLER: