Dolar 32,2278
Euro 34,7561
Altın 2.388,86
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Tokat'ta jandarma, trafik kurallarına uyan sürücüleri durdurarak teşekkür etti

Tokat'ta jandarma, trafik kurallarına uyan sürücüleri durdurarak teşekkür etti
24 Nisan 2024 14:10
35
A+
A-

TOKAT (AA) – "Huzur Şehri Tokat Projesi" kapsamında Vali Numan Hatipoğlu, jandarma ekipleriyle trafik kurallarına uyan sürücülere teşekkür etti.

Türkiye Ulusal Ajans başkanlığında Türkiye ile Portekiz ve Romanya'nın ortaklığında hayata geçirilen proje kapsamında Hatipoğlu, Tokat-Niksar kara yolu Gökdere jandarma trafik kontrol noktasındaki uygulamaya katıldı.

Durdurulan araçların sürücüleri ile sohbet ederek hediyeler veren Hatipoğlu, Tokat'ın kadim bir kültür ve medeniyetin izlerini taşıyan bir şehir olduğuna işaret ederek, "Hazreti Mevlana, 'Tokat'a gitmek gerek, çünkü iklim de insan da mutedil' diyor. Biz de Tokatlıların tekrar tarihindeki köklü alışkanlıklarının ortaya çıkması, vatandaşlarımızın huzur içinde dolaştığı caddelere, sokaklara ulaşmasını, esnafımızın çok nazik ve kibar davranışlar içinde bulunmasını arzu ediyoruz. Bu kapsamda yaptığımız eğitim çalışmaları var." dedi.

Proje kapsamında Romanya ve Portekiz'den gelenlerle jandarma noktasında bu kez trafik kurallarına uyanları durdurarak teşekkür ettiklerini anlatan Hatipoğlu, şöyle konuştu:

"Çalışmamız, Tokat'ın o kadim kültüründen kaynaklanan güzelliklerin tamamen ortaya çıkarılmasıyla devam edecek inşallah diye umut ediyorum. Trafik alışkanlıklarının herkes için çok güzel şekilde yerleştirilmesi gerekiyor. Tokat'ta her davranışımızı hayatın her alanında ortaya koymak gibi bir çaba içindeyiz. Bunlar neler olabilir? Trafik kurallarına riayet, sokakların temizliğine riayet dahil, pek çok davranış olarak ortaya çıkıyor. Bu anlamda da ekiplerimiz çalışıyor, vatandaşlarımız çalışıyor. Biz de bu mesajı tüm Tokat'a vermeye çalışıyoruz."

Sürücüler de çalışmadan dolayı Hatipoğlu ile jandarma ekiplerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.