Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C




















Tamer Karadağlı, Şahan Gökbakar’ı affetmedi!

Tamer Karadağlı, Şahan Gökbakar’ı affetmedi!
3 Nisan 2024 01:17
80
A+
A-

Şahan Gökbakar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın adres şaşırıp Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan paylaşımını tiye aldı. Karadağlı, Göbakar’a paylaşımı nedeniyle dava açacağını duyurdu.

Tamer Karadağlı geçtiğimiz günlerde yaptığı Antalya gezisi esnasında Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni paylaştı ve binanın bakımsızlığı eleştirmişti. “Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?” ifadelerini kullanan Karadağlı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni topa tuttu. Karadağlı’nın “rezalet” diye bahsettiği binanın işletmesi aslında belediyeye değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıktı.

Tamer Karadağlı’nın adres şaşırması bir de üzerine sert çıkışlar sergilemesi Şahan Gökbakar’ın da gündemine girdi. Tamer Karadağlı’yı fena tiye alan ünlü komedyen, oyuncuyu taklit ettiği videosunda “…Ben, devletin müdürüyüm. Bakar mısınız, görüyor musunuz? Resmen boyasız tahta. Belediye burada hiçbir şey yapmamış. Akıl alır gibi değil. İnsan şaşırıyor ve resmen bunlar karşısında ‘babababa’ diyesim geliyor.” ifadelerini kullandı.

DAVA AÇACAĞINI DUYURDU

Video ile ilgili açıklama yapan Karadağlı, kendisi ve temsil ettiği kurumu ti’ye alan Gökbakar hakkında devleti itibarsızlaştırdığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.