Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Aydın’dan turizmcilere müjdeli haber geldi:

Aydın’dan turizmcilere müjdeli haber geldi:
15 Mart 2024 01:57
83
A+
A-

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Beşirli Mahallesi’nde hemşehrileri ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde Aydın’a, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın da eşlik etti. Aydın, Ortahisar ilçesinde vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için hazırladıkları projeleri hayata geçirmek için gün saydıklarını dile getirdi. 31 Mart zaferinin ardından işe koyulacağını belirten Aydın, “Oturacağımız koltuğun sorumluluğunu çok iyi biliyorum.” dedi.

ŞEHRİMİZE KATMA DEĞER SAĞLAYACAĞIZ

Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı olarak siyasi parti ayrımı yapmadan oy istediğini dile getiren Aydın, “Ben siyasi parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın oyuna talibim. Cumhur İttifakı’nın adayı olarak vatandaşlarımızdan oy istiyorum. Bizim tek sevdamız var, o da Ortahisar. Bunun için çalışacağız ve şehrimize katma değer sağlayacağız. Tüm sektörlere olduğu gibi şehrimizin önemli ekonomi kaynağı turizme yönelik de önemli projelerimiz var.” açıklamasında bulundu.

YENİ ÇEKİCİLİK KAYNAKLARI YARATACAĞIZ

Trabzon için turizmin olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Aydın, “Turizm dostu şehirlerin stratejisi, turist sayısında sürekli bir büyümenin şehir sakinlerinin yaşam kalitesini bozmamasını sağlamaya da katkıda bulunmak üzerinedir. Aynı zamanda, sadece mevsimsel bir aşırı talep değil, yıl boyunca düzenli bir turist akışı sağlayabilecek yeni çekicilik kaynakları yaratmaya çalışacağız. Turizmi on iki aya yayacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.