Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















100.YILA YAKIŞAN ETKİNLİKLER

100.YILA YAKIŞAN ETKİNLİKLER
19 Şubat 2024 11:45
175
A+
A-

100.YILA YAKIŞAN ETKİNLİKLER
Ortahisar Belediyesi ile Ortahisar Ilçe Millî Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında Ortaokullar arası futsal turnuvası başlatıldı.
Cumhuriyetin 100.yılı kapsamında yapılan bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerde bugün sahaya FUTSAL çıktı.
23 takım ve 300 öğrencinin katılacağı turnuvanın açılışı bugün Mehmet Ali Yılmaz Spor Tesislerinde yapıldı.
Açılış müsabakalarına Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Selçuk Aydın ve Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş birlikte katılarak hem öğrencilerin heyecanını paylaştılar hem de topla ilk buluşan onlar oldular.
COŞKUMUZ YÜZÜNCÜ YILA ÇOK YAKIŞIYOR!
Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş yaptığı açıklamada:
“Okul dışında ve ilgi duydukları alanlarda öğrencilerimizin varlık göstermesi hem onları hem de bizleri mutlu etmektedir. Sporun ahlâkını, duygu birlikteliğini ve dostluğu tecrübe etmelerini önemsediğimiz çocuklarımız için Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışan bir coşkuyla değer üretmeye gayret edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm okullarımızı,öğretmen ve öğrencilerimizi şimdiden kutluyoruz. Bizlere eğitimin olduğu her yerde tüm imkânlarıyla destek olan Ortahisar Belediyemize ve Başkanımız Sn.Ahmet Metin Genç’e her daim müteşekkiriz” şeklinde konuştu.
Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Selçuk Aydın da konuşmasında,
çocukların sporla kendilerini ifade etmelerinin fiziksel ve ruhsal olarak onları daha mutlu bireyler yaptığını bu bağlamda belediye olarak onların bu heyecanına ortak olmak ve onları desteklemek için her daim sahada olduklarını vurgulayarak Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne ve katılım sağlayan okullara teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.