Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















“HİÇ GEREK YOK BÖYLE ŞEYLERE

“HİÇ GEREK YOK BÖYLE ŞEYLERE
1 Aralık 2023 11:41
323
A+
A-

Magazin yazarı Onur Akay, Afra Saraçoğlu’nun dün gece doğum günü partisinde basına yaptığı açıklamaların perde arkasını yazdı.

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, yaz aylarında dudak dudağa yakalanmıştı. Afra Saraçoğlu yeni yaş kutlamasında Mert Ramazan Demir aşkına dair son durumu açıkladı ve noktayı koydu. Dizi aşkları gerçek olan Saraçoğlu ve Demir, özel hayatlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. İlişkilerini noktaladıkları konuşulan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir iddialara bu zamana kadar sessiz kaldı. Afra Saraçoğlu doğum günü için düzenlediği parti öncesinde kendisine sürekli Mert Ramazan Demir’in sorulmasından rahatsız oldu.

“HİÇ GEREK YOK BÖYLE ŞEYLERE”

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’le aşk sorusuna “Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok” diyerek tüm iddialara noktasını koydu.

Ayrıca muhabirlerin “Ayrılık sebebi ne? Sorusu karşısında rahatsız olan Afra Saraçoğlu, “Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere” diyerek konuyu kapattı.

“Daha önce yüzük de vardı, yüzük de çıkmış parmaktan” diyen basın mensuplarına ise “Seyran’ın yüzüğüdür o” diyerek canlandırdığı karakteri işaret etti.

Peki, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir neden ayrıldı? Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in ayrılma sebebi ne? “Afra Saraçoğlu söz yüzüğünü attı!” başlıklı bir yazı kaleme alan ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, çiftin ayrıldıklarını açıklayarak sebeplerini de yazdı. Onur Akay’ın köşe yazısı sosyal medyada binlerce Yalı Çapkını fanı tarafından paylaşıldı.

“MERT EVDEN BAVULLA AYRILDI”

İşte Akay’ın yazısından bir bölüm:

“Afra ve Mert’in sadece 2 gündür özel birliktelikleri yok ve çift son günlerde kıskançlıklar yüzünden sürekli kavga ediyor. İlk kavga Mert’in telefonuna gelen bazı mesajlardan başladı. Afra o kadar çok sinirlendi ki söz yüzüğünü bile attı. Ayrıca Mert, dün geceki doğum günü partisinin gerçekleşmesini istemiyordu. Afra’nın bir erkek arkadaşı, dün gece doğum günü partisinin gerçekleştiği mekânı günler önce kapatmıştı. Ancak, Mert o partinin gerçekleşmesini hiç istemiyordu. Mert, Afra’nın gerçek doğum günü tarihi olan 2 Aralık Cumartesi günü için plan yapmıştı. Bu konuda Afra’yı da ikna etmişti. Fakat Afra Mert’in telefonuna gelen mesajlar sonrası hem o erkek arkadaşını arayarak partiyi yapmasını istedi, hem de söz yüzüğünü attı. Bu arada Yalı Çapkını dizisinin yapım firması ise günlerdir çifte baskı yapıyordu. Düşen reytingler nedeni ile İlişkilerinin olmadığını, sadece iş arkadaşı olduklarını basına açıklamalarını istiyordu. Ama Afra ile Mert kesinlikle böyle bir açıklama yapmıyordu. İşte yapım firmasının isteği gerçek oldu. Daha önceki yazımda sizlere söylemiştim. Afra Saraçoğlu yeni evinde benim komşum oldu. Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu’nun evindeki eşyalarını toplayarak evden bavulla ayrıldı. Ben birbirine deli gibi âşık olan bu çiftimizin barışacağından eminim. Son olarak Afra’ya bir şey hatırlatmak isterim. Mert, “Afra benim için tıpkı açlık ve susuzluk gibi” diyor yakın dostlarına… Yani Mert sensiz yaşayamaz!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.