Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 18°C




















BAŞKAN ZORLUOĞLU YILIN EN İYİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞKAN ZORLUOĞLU YILIN EN İYİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ
26 Kasım 2023 14:30
203
A+
A-

BAŞKAN ZORLUOĞLU YILIN EN İYİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde yayın yapan Karadeniz Habercisi Dergisi okurları tarafından ödüle layık görüldü. Yılın en iyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Zorluoğlu’nun ödülünü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü aldı.

Karadeniz Habercisi Dergisi okurları ‘Karadeniz Bölgesi’nde yılın enleri’ni seçti. Okurların katılımıyla yapılan ankette Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. Trabzon’da düzenlenen ödül gecesine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, kurum temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

AÇILIŞLARIMIZA
YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ
Trabzon Büyükşehir Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, toplantıda yaptığı konuşmada sözlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun davetlilere selamını ileterek başladı. Üçüncü, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun hepinize ayrı ayrı sevgi ve selamlarını iletiyorum. Sayın Başkanımız; Trabzon’da birbiri ardına hayata geçirdiği vizyon projelerin Karadeniz Habercisi Dergisi okurları tarafından takdir edilmesinin mutluluğunu yaşadığını da iletmemi istedi. Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, 2023 yılını açılış senesi ilan etti. Ganita, Yeni Otogar, Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi gibi önemli projelerin açılışını yaptık. Geçtiğimiz günlerde de Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olarak Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdik. İnşallah yıl bitmeden açılışlarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Çalışmalarımızın takdir edildiğini görmek de şüphesiz en büyük motivasyonumuz. Bu duygu ve düşüncelerle böyle bir organizasyona imza atan Karadeniz Habercisi dergisi yönetimine ve okurlarına Sayın Başkanımız adına teşekkür ediyor, siz kıymetli katılımcılara saygılarımı sunuyorum” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Konuşmaların ardından ödüle layık görülen yılın enlerine plaket takdimi yapıldı. Programı nedeniyle şehir dışında olan Başkan Zorluoğlu’nun ödülü, Genel Sekreter Üçüncü’ye takdim edildi.

YILIN ENLERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Yılın Bakanı: Adil Karaismailoğlu (Eski Ulaştırma Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili)

Yılın Milletvekili: Mustafa Hamarat (AK Parti Ordu Milletvekili)

Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı: Murat Zorluoğlu (Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı)

Yılın İl Belediye Başkanı: Ercan Çimen (Gümüşhane Belediye Başkanı)

Yılın İlçe Belediye Başkanı: Ahmet Metin Genç (Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı)

Yılın İlçe Belediye Başkanı: Recep Yakar(Giresun/Bulancak İlçe Belediye Başkanı)

Yılın İlçe Belediye Başkanı: İsa Demirci (Ordu-Akkuş Belediye Başkanı)

Yılın Üniversitesi: Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı

Yılın Futbol Kulübü: Trabzonspor Kulübü

Yılın Meslek Kuruluşu: Ordu Ticaret Borsası Başkanı

Yılın Kurumu: ÇAYKUR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.