Dolar 32,4270
Euro 34,6854
Altın 2.428,00
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















YENİ VALİDEN AKÇAABAT’A ZİYARET

YENİ VALİDEN AKÇAABAT’A ZİYARET
28 Eylül 2023 11:20
213
A+
A-

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Akçaabat programı kapsamında Akçaabat Kaymakamlığı’nı ve Akçaabat Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Akçaabat Belediye Başkanlığı ziyaretinde Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Başkan Yardımcısı Ali Güngör ve daire amirleri hazır bulundu.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a Belediye çalışmalarıyla ilgili brifing verdi. Sanattan, spora, kültürden tarihe ve turizmden tarıma kadar Akçaabat Belediyesince ilçede yapılan tüm çalışmaları ve projeleri Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a anlatan Başkan Ekim, “Şehir kültürünün hâkim olduğu kadim şehrimiz Akçaabat’ımızın adının ulusal ve uluslararası platformlarda hatırı sayılır bir yer edinmesi için gayret gösteriyoruz. 2019 yılı Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde hemşehrilerimize söz verdiğimiz işlerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yeşille mavinin kucaklaştığı, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim ilçemiz Akçaabat’ımız için kültür, sanat, spor ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapıyor; proje üretiyoruz. Hedefimiz şehrimizi her platformda daha ileriye taşımaktır. Bu minvalde şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacak işlere destek veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza milletvekillerimize, Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, hayırsever iş insanlarımıza ve destek veren herkese sizin nezdinizde bir kez daha teşekkür ediyorum. “ dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, brifingin ardından Vali Aziz Yıldırım’a yeni görev yerinde muvaffakiyetler diledi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ise Trabzon’un metropol ilçelerinden biri olan Akçaabat’ta çok güzel işlere imza atıldığını belirterek “Akçaabat, çok yönlü gelişime açık ve gelişme yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bir ilçe oldu. Burada yapılan işler gerçekten şehrin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Yapılan işleri yapılacak olan işlerin teminatı olarak değerlendiriyorum. İş birliği içerisindeki çalışmalarımızla her şeyin üstesinden gelip şehrimizi hem bölgemizin hem de ülkemizin incisi yapacağımıza inancım tamdır. Daha geniş bir zamanda Akçaabat’ın her yerini özenle incelemeyi çok isterim. Yaptığınız ve yapacak olduğunuz tüm işlerde başarılar dilerim.” Dedi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Akçaabat ziyareti Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in Vali Aziz Yıldırım’a Akçaabat Belediyesi Kültür Yayınları arasında yerini alan “Akçaabat Sempozyumu 2”, “Trabzon Kadı Sicilleri” ve “Akçaabat Spor Tarihi” kitaplarının hediye edilmesi hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.