Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















SANAYİDEN SANATA RESİM VE PROJE ÇALIŞMALARI

Hülya Pekşen Ucim Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği / Trabzon Basın Sorumlusu
1 Haziran 2023 17:16
706
A+
A-

Trabzon / Ortahisar Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bu 2.si gerçekleştirilen “Sanayiden Sanata Resim ve Proje Çalışmaları” sergisi, Forum Alışveriş merkezinde açıldı. Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil KARAKAŞ, Şube müdürleri, Okul Müdürleri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni saat 15:00’da gerçekleştirildi.

Resim Öğretmeni Esra BİNGÖL, Coğrafya Öğretmeni Derya BUZDAĞ ÖNLER, Kimya Öğretmeni Gizem KURU, Fizik Öğretmeni Özgür TOR ve Elektrikli Araçlar Dalı Öğretmeni Tahsin GENÇ Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen sergide, ziyaretçilerin yapabileceği çeşitli Fizik ve kimya deneylerinin yanı sıra; öğrencilerin tasarladığı mekanik sistemler, 3D Yazıcı Teknolojisi, Yenilenebilir Enerji Dikey Rüzgar Tribünü modeli, Arttırılmış Gerçeklik ile Etkileşimli Kum havuzu, robotik kodlama ve Robot Kol teknolojisi, Engelden Kaçan Mini Robot, Programlanabilir Robot gibi çok sayıda bilimsel proje ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Ayrıca Öğrencilerin yıl boyunca Yaptığı resim çalışmaları da sergide yer aldı.

3 gün boyunca yaptıkları proje çalışmalarını gelen ziyaretçilere sunan öğrenciler, gelişen teknolojiye ayak uydurmada Meslek Liselerinin önemini de gözler önüne sermiş oldu.

Hülya Pekşen

info@yurthaber61.com

hulyapekssen@gmail.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.