Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















Koyu “Senden Kalanlar” Yeni Ep

Koyu “Senden Kalanlar” Yeni Ep
27 Mayıs 2023 02:21
146
A+
A-

Geçtiğimiz ay ‘Yokluğunda’ teklisinin çıkışıyla haberini aldığımız Koyu’nun yeni EP’si ‘Senden Kalanlar’ yayımlandı. ‘Sen Benim Başıma Gelen En Güzel Şey’ ve ‘Felaket’ teklileriyle büyük bir beğeni toplayan başarılı sanatçı Koyu, dinleyicilerine çok özel bir albüm hazırladı.

Beş şarkıdan oluşan ‘Senden Kalanlar’ yalnızca bir müzik albümü değil adeta bir ilişkinin başından sonuna kadar hikayesini anlatır nitelikte. Tüm şarkıların söz ve müziği Koyu’ya ait olan ‘Senden Kalanlar’ albümünde ilk şarkı ‘Çek Beni Kendine’ ile yeni başlayan heyecanlı bir aşk hikayesi duyuyoruz. Koyu’yu ikinci video klibi ile izleyeceğimiz, albümün de ikinci şarkısı olan ‘Sert Kaya’ ile bu aşkın güçlenip derinleştiğini hissediyoruz. EP’nin ‘Sana İhtiyacım Var’ ve ‘Dünyanın Düğümleri’ isimli şarkılarında, ilişki gel-gitli halleriyle devam ediyor. Geçtiğimiz ay yayımlanan, ilk video klibiyle Koyu’yu izlediğimiz ve albümde son şarkı olarak yer alan ‘Yokluğunda’ ise sonunda kaybedilen aşka adeta bir ağıt niteliğinde.

Koyu, ‘Senden Kalanlar’ EP’siyle dinleyicilerine bir birlikteliğin ilk heyecanını, aşkını, sitemini, özlemini ve ayrılığın acısını sırayla yaşatıyor diyebiliriz. Dinleyen herkesin kendi yaşamına ve anılarına tanıdık bir duygu bulacakları aşikar. Başarılı sanatçı dinleyicilerine hemen herkesin yaşadığı bir hikayeyi anlatıyor.

Fono Müzik etiketiyle yayımlanan ‘Senden Kalanlar’ albümünün kaydı Stüdyo Pür’de gerçekleşti. Albümün mix-master’ı ise Umut Tosun’a ait. Albümün ikinci şarkısı ‘Sert Kaya’ video klibinin ise yapımcılığını RNG Film üstlenirken yönetmen koltuğunda Ufuk Çavuş var.

Şarkı Listesi:

  1. Çek Beni Kendine
  2. Sert Kaya
  3. Sana İhtiyacım Var
  4. Dünyanın Düğümleri
  5. Yokluğunda

YOUTUBE İZLEME LİNKİ:

https://youtu.be/vPIooidCq6I

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.