Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 23°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C




















GELECEĞİN MİNİK KURAN YILDIZLARINDAN YIL SONU GÖSTERİSİ

GELECEĞİN MİNİK KURAN YILDIZLARINDAN YIL SONU GÖSTERİSİ
26 Mayıs 2023 14:09
157
A+
A-

Of Müftülüğüne bağlı İrfanlı Mahallesinde bu yıl hizmete açılan Fetih Camii altındaki Emine Çakır 4-6 yaş Kuran Kursunda eğitim gören öğrenciler yıl sonu gösterisinde eğitim-öğretim yılı içinde öğrendiklerini sergilediler. Of Sahil Günbatımı Tesislerinde yapılan “Geleceğin Yıldızları” adlı program İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Fetih Camii Müezzini Hakan Terzi Kuranı Kerim okumasıyla devam eden programda protokol konuşmalarıyla devam etti.
Protokol konuşmalarında ilk olarak Of İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz bir selamlama konuşması yaptı. Müftü Yılmaz konuşmasında Of halkına ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na her zaman verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek velileri,kurs öğretmenlerini tebrik ederek öğrenciler başarılar diledi.
Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın ise yaptığı selamlama konuşmasında Of’taki çalışmaları takdir ederek ve Belediye Başkanının desteklerine şahit olduğunu ifade ederek, ülkenin geleceği çocuklara sahip çıktıkları için velileri tebrik etti.
Son olarak Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Sarıalioğlu konuşmasında çocukları gördüğünde kendi çocukluk yıllarını hatırladığını belirterek duygulandığını ifade etti. Başkan Sarıalioğlu ayrıca Of’a ve Oflulara hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek İl Müftüsü Selami Aydın’ın da Of’a gösterdiği ilgisi ve alakaya teşekkür ederek, emeği geçenleri tebrik etti.
Konuşmaların ardından öğrenciler yıl içerisinde öğrendikleri dua, süre, hadis ve İstiklal Marşını ezbere okudular. Katılımcılar tarafından beğeni alan ve alkışlanan öğrencilere programın sonunda hediyeler takdim edildi.
6 sınıf 120 öğrencinin katıldığı geleceğin minik yıldızları yıl sonu gösterisine Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okul müdürleri, kurs hocaları ve veliler katıldı. Program günün anısına öğrenci ve protokol üyelerinin fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak : Hanife Ulu Of Temsilcisi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.