Dolar 32,5735
Euro 34,8792
Altın 2.436,02
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















PODYUMLARIN SULTANI MANKEN”BUSE ILGAZ” ANLAMLI BAKIŞLARI VE GÜZEL VÜCUDUYLA DİKKAT ÜZERİNE ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR.!!

PODYUMLARIN SULTANI MANKEN”BUSE ILGAZ” ANLAMLI BAKIŞLARI VE GÜZEL VÜCUDUYLA DİKKAT ÜZERİNE ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR.!!
24 Mayıs 2023 15:04
167
A+
A-

En son Oktay Seven’in tasarımlarını üzerinde taşıyan Podyumların Sultanı Manken Buse Ilgaz, Çekiç Madya Magazin Muhabiri Semra Tekin’in sorularını cevapladı.
Semra Tekin, hayatınızın özetini kısaca anlatır mısın? sorularına güzel mankenimiz Buse Ilgaz’ın cevabı, “Küçüklüğümden bu zamana kadar hayalini kurduğum modellik hayatı benim için çok özel ve hep kıymetli olmuştu. Yetenekli ve bu mesleği iyi yapan bir manken olma isteği vardı. Araştırma sürecine girdiği eğitim alabileceği yerlerde en iyi modellik eğitimi almaya başladım yeni arkadaşlıklar edindim. Sektörde iyi işler yapan insanlarla hem tanışma fırsatı hem de çalışma şansı yakalayarak ardından bugüne kadar taşıdığım 5 yıl süreyle şuan ki günümüzün en iyi top modelleri arasına girmeye çalıştım.” Dedi.
Genç manken güzelliği yürüyüşü ve endamıyla her çıktığı podyumda bütün gözleri üzerine topluyor, her gün sürprizlerle dolu projeleri olan Buse Ilgaz, emeğinin karşılığını aldığını belirtti. İşini şansa bırakmayıp ve kendini tanımladığı bir sözünü bizimle paylaştı “işimin finalsız bir yolcusuyum” dedi. Yani bu iş hayatının hiç bir zaman bitmeyeceği tekrarlanacağını dile getiren model, kariyerine gün geçtikçe adımlarını sağlam atacağı görünüyor. Buse Ilgaz, “kendimi hep yeniliyorum, sürekli kendimde değişiklik yapıyorum, hayalini kurduğum çok farklı projeler olacak ve ortalığı sallamaya geliyorum sıkı durun” ifadelerini kullandı.
Semra Tekin’in “dizi ve reklam tekliflerini nasıl değerlendirirsiniz” sorularına da “sağlam projeler olursa yada reklam yüzü gibi neden fırsatları değerlendirmeyeyim” diye cevap verdi.
Geçtiğimiz günlerde yakışıklı modacımız Oktay Seven’in Fashion TV Yönetim Kurulu Başkanı Enes Onat, önderliğinde Bilal Baştemur’ün yaptığı defilede açılışı güzel mankenimiz Buse Ilgaz giymiş olduğu transparan elbisesiyle magazin haberlerinde gündem oldu. Podyumdaki izleyicileri bir kez daha kendine hayran bırakan ve mankenlerin arasında en dikkat çekenler arasında yer aldı. Güzel mankenimiz Buse Ilgaz ünlü ödül törenlerinde de kırmızı halıda birbirinden iddialı kıyafetler giyip objektiflerimize verdiği pozlarla magazin dünyasında da adından sıkça bahsettiriyor. Birçok ünlü gecelerinde güzel mankenimiz fiziği duruşu yürüyüşü ile kırmızı halıda resim kareleri vermeye devam ediyor.!! güzelliği alımı çekiciliği giydiği dekolte kıyafetleri ile çok konuşulanlar listesine girmeye devam eden güzel mankenimiz Enes Furkan Bilgiçli, X Turkey magazin dergisin de arka kapak yüzü olacağını sözlerine ekledi. Ödül gecelerinde aldığı ödüller ile mesleki kariyerine taçlandırmaya devam eden güzel mankene biz de magazin ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.