Dolar 32,4942
Euro 34,7964
Altın 2.492,27
BİST 9.550,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C




















AK PARTİ İLÇE TEŞEKKÜR VE DESTEK ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

AK PARTİ İLÇE TEŞEKKÜR VE DESTEK ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI
24 Mayıs 2023 18:09
244
A+
A-

AK PARTİ İLÇE TEŞEKKÜR VE DESTEK ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Milletvekili Vehbi Koç ve Milletvekili Adayları Meryem Sürmen, Zafer Ofluoğlu Trabzon’da ilçelere teşekkür ziyaretlerini tamamladılar.

BİR SEÇİM BİTER DİĞERİ BAŞLAR

AK Parti Trabzon, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programlarıyla vakit kaybetmeden tüm ilçelere teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Ziyaretlerin ardından AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “bizler AK Parti Trabzon teşkilatı olarak Sayın Bakanımızla, Sayın Genel Başkan Yardımcımızla, Milletvekillerimizle, adaylarımızla ve 7’den 70’e tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. AK Parti olarak bir seçimin ardından yarın yeni bir seçime girecekmiş gibi hazır bir teşkilatız. Hiçbir zaman sadece seçim için sokaklardasınız denilenlerden olmadık, olmayacağız” dedi.

ADIM ADIM TÜRKİYE YÜZYILI’NA

İlçe ziyaretlerinde teşkilatlarına özellikle teşekkür eden Başkan Mumcu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ardında tüm teşkilatımızla ve yerel dinamiklerimizle adım adım Türkiye Yüzyılı’nın refahı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu uğurda çaba gösteren mahalle başkanlarımızdan Sayın Bakanımıza, teşkilatımızın her bir ferdinden Sayın Genel Başkan Yardımcımıza kadar herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Ülkemiz ve milletimiz için her zaman daha iyisini istiyor ve onun için çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

28 MAYIS’TA EN BÜYÜK DESTEK TRABZON’DAN GELECEK

İlçelere teşekkür ziyaretleri ve 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. Turu seçimleri için destek talebinde bulunan İl Başkanı, “Trabzonumuz ilk turda büyükşehirler içerisinde Milletvekili seçimlerinde 2. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise en çok destek veren 5. İl konumunda. Biz Cumhur İttifakı olarak 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği Trabzon’dan vererek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Trabzonumuzu 1. İl konumuna getireceğiz. Cumhur ittifakı ortaklarımız ile omuz omuza verdiğimiz mücadelenin karşılığını yine hep birlikte 28 Mayıs gecesinde alacağız inşallah” dedi.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

İlçe ziyaretlerinde Trabzon teşkilatına dava şuurundan bahseden İl Başkanı Mumcu, “Kıymetli dava arkadaşlarım, Bizler Yaparsa AK Parti yapar şiarıyla hareket ediyoruz. Geçtiğimiz 21 yılda Türkiye’nin kazanımlarının tamamı AK Parti tarafından kazandırılmış yatırımlardır. Milletimize geçtiğimiz 100 yıl içerisinde 80 yılda verilmeyen hizmeti elhamdülillah 20 yılda fazlasıyla kazandırmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

BİZİM SÖZÜMÜZ MİLLETİMİZEDİR

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle kolkola yürümeye devam edeceğiz. Biz verdiğimiz sözleri unutanlardan değiliz. Bizim sözümüz milletimizedir. Trabzonumuz başta olmak üzere milletimizin kazanımları 28 Mayıs’ın ardından artarak devam edecektir inşallah” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.