Dolar 32,5531
Euro 34,8930
Altın 2.429,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 26°C
Az Bulutlu
Trabzon
26°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 24°C
Cum 17°C
Cts 18°C




















SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN‘ AYŞAN VE SALİH’İN ÇARPICI HİKAYESİNİ EKRANA GETİRİYOR

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN‘ AYŞAN VE SALİH’İN ÇARPICI HİKAYESİNİ EKRANA GETİRİYOR
19 Mayıs 2023 19:01
336
A+
A-

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına katılan Ayşan, sevgilisi Salih’e böbreğini verdi, Salih’in ailesi ise Ayşan’ı gelin olarak istemedi!

 Hafta içi her gün sabah 09.30’da Star’da yayınlanan ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’, Ayşan ve Salih’in ilgi çekici hikayesini ekrana taşıdı. Bir yandan ailelerinin karşı çıkmasına rağmen aşklarını yaşamaya çalışan bir yandan da sağlık sorunlarıyla boğuşan iki gencin hikayesini milyonlar Star ekranlarından izledi.

Seyirciyi ekrana bağlayan Ayşan ve Salih’in ekrana yansıyan hikayesinin özeti ise şöyle:

Annesinin, zengin olduğu için babasıyla evlendiğini söyleyen Ayşan, babasının iflas etmesi ile ebeveynlerinin ayrıldığını Seda Sayan’a anlattı. Boşanmanın ardından annesinde kalan Ayşan, 4 yaşında Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi. 18 yaşına kadar burada kalan Ayşan, daha sonra kabin memuru olarak çalışmaya başladı. Çalıştığı şirketin iflas etmesi ile bir restoranda müşteri karşılama bölümüne girdi ve burada aşçılık yapan Salih ile tanıştı. Üç yıl önce ilişkileri başlayan Ayşan ile Salih bu süreçte hem Salih’in sağlık sorunları ile hem de iki tarafın ailelerinin yaşattığı zorluklar ile mücadele etti.

İki sevgili parklarda yaşamaya başladı…

Ayşan’ın annesi, böbrek yetmezliği olan Salih’i, hem sağlık sorunlarından hem de kızının zengin biriyle evlenmesini istemesinden dolayı hiçbir zaman onaylamadı. Aynı şekilde Salih’in annesi de Ayşan’ı gelin olarak istemedi.

Daha önce aldığı maaşı 2 yıl boyunca dayısına vermek şartı ile ondan böbrek alan ama aldığı böbrekle iyileşemeyen Salih, bu kez Ayşan’ın böbreğini aldı. Ayşan, sevgilisine böbreğini vermesine rağmen ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildi.  Tüm bunlar yaşanırken, annesinin böbrek yetmezliğini kullanarak yardım topladığını söyleyen Salih, abisi ile ortak aldığı evden de atıldığını söyledi. Bunun üzerine parklarda yaşamaya başlayan Salih ve Ayşan’ın hikayesi milyonları Star ekranına bağladı.

Ayşan ve Salih’in hikayesi ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’da ekranlara gelmeye devam edecek. Sevilen program yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 09.30’da Star’da.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.