Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















BUGÜN GENELİ KUCAKLAMAYAN , İÇTEN VE SAMİMİ OLMAYAN FAYDA VE DAVRANIŞLAR, BİR ŞEHRİN, SÖNÜK LAMBALARINA BENZER…

BUGÜN GENELİ KUCAKLAMAYAN , İÇTEN VE SAMİMİ OLMAYAN FAYDA VE DAVRANIŞLAR, BİR ŞEHRİN, SÖNÜK LAMBALARINA BENZER…
16 Mayıs 2023 10:21
169
A+
A-

Nevzat AKSOY

Değerli okuyucular herkese dua ve selamla yazıma başlıyorum. Acıların, sıkıntıların, feryat, ve gözyaşların, mutluluk ve sevincin yaşandığı bir dünya ve bir ülkede ağır basıyorsa, o dünya ve ülke kendini, mutlu olan zümre diyarından saymasın.

Sürekli sosyal yaşantımızda karşımıza çıkan, biz bir ülkede bir gemide yaşıyoruz. Batarsak beraber, yükselirsek hep beraber, yükseliriz sözünü hep duyarız. Ama maalesef bu temenni ve istekler sadece ağzımızdan çıkmadan öteye gidemiyor. Hep azınlığın iyimser durum tablosunu, ülkenin genelindeki kötü giden durum tablosuna, endeksleyerek iyi bir kulvarda gittiğimizi zannediyoruz.

Halbuki genelin iyi bir hayat standardını yakalamayıp, açın toka, sefalet ve sıkıntılı geçen yaşamların, şaşalı geçen yaşamlara gebe kaldığı bir yaşama seyirci kalmak, acaba insanlara ne kadar mutluluk verebilir?

Maalesef ateş düştüğü yeri yakar, sözünü hatırlatarak evet hepimiz bir gemide yaşıyoruz. Ama lakin hep beraber büyümüyoruz. Sorunlarımızın ve sıkıntılarımızın derecesi, sosyal hayatımızda, iyi geçen yaşamlara nispeten ağır bastığı, bu yaşamlara iyileştirici bir niyete hizmete tekabül etmediği için bu söz sadece bir ironi olarak kalıyor.

Evet değerli okuyucularımız yazar Özdemir Asaf’ın değişiyle Bir ülkede karanlıktır, bir sokağı sönükse. Eğer bu gün hizmetler toplumun sancılı, ve arayış bekleyen insanların sorunlarını çözmüyorsa, genel olarak refah seviyesini yükseltmiyorsa, sancılı geçen yaşamlardan ziyade, maddiyatın doruklarına erişmiş tebaaya kurban ederse, o ülke halen karanlıktır demektir.

Sevgiler paylaştıkça büyür. Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Bizler bu ülkede bir bütünü tamamlayan birer parçalarıyız. Eğer nasıl ki bütünü birleştirmek için bir parça eksikse, bütün oluşmuyorsa, mutluluğun sesi acının sesinden baskın gelmiyorsa da biz gönüllerde bir bütün olamayız.

YORUMLAR

  1. Jenna Frank dedi ki:

    Hi Chief,
    Have you ever wished your product could come to life in a way that your customers could better understand and engage with?
    Cinematic and 3D rendering storytelling make this a reality!

    Here at TGT Visual Media, we specialize in creating high-end visuals that bring your products to life and demonstrate their benefits in a way that is both eye-catching and persuasive.
    With our cutting-edge technology, we can help you create cinematic stories, realistic product renders, stunning cinematic animations, and engaging visual presentations that will blow away your competition.

    Check out our website http://www.postai.click

    The Genie Team Visual Media is a team of product specialists with vast techno-operational experience, artists, and designers who specialize in creating cinematic and 3D rendering storytelling, full product branding, and visual presentation design.

    Ready to level up your marketing strategy?
    Stop relying on flat images or text alone and let us help you unlock the potential of your brand with compelling visuals – visit our website a get a free sample http://www.postai.click

    looking Forward Hearing from you

    Jenna Frank

    TGT Visual Media