Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAİSMAİLOĞLU: HAFİF RAYLI SİSTEM HATTININ İLK ETABINI ŞEHİR HASTANESİ-MEYDAN PARK ARASINA YAPACAĞIZ

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAİSMAİLOĞLU: HAFİF RAYLI SİSTEM HATTININ İLK ETABINI ŞEHİR HASTANESİ-MEYDAN PARK ARASINA YAPACAĞIZ
7 Mayıs 2023 20:22
296
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, hafif raylı sistem hattının etap etap yapılacağını belirterek, ilk etabın Şehir Hastanesi- Meydan Parkı arasında olacağını, bu etapta günlük 57 bin 208 yolcunun taşınmasının öngörüldüğünü kaydetti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, önemli projeler arasında yer alan hafif raylı sistem ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Karaismailoğlu, hattın Akçaabat ile Meydan Parkı bağlayacağını, içinde Şehir Hastanesi, Akyazı Stadı dahil olmak üzere Maraş Caddesi’nden Trabzon’u hafif raylı ile bağlayacaklarını anlattı.

Birinci etabın Şehir Hastanesi ile Meydan arasında yapılacağını kaydeden Karaismailoğlu, günlük 57 bin 208 yolcunun taşınmasının öngörüldüğünü vurguladı. Bakan Karaismailoğlu, etap etap projeyi vatandaşın hizmetine sunacaklarını aktardı.

3 YIL İÇİNDE PROJEMİZİ TRABZON’A KAZANDIRACAĞIZ

Uygulama projelerine başladıklarını ve önümüzdeki 3 yıl içinde bu projeyi Trabzon’a kazandıracaklarını vurgulayan Karaismailoğlu, “Bölgemizin ticaretini, istihdamını, ekonomisini, turizmini, tarımını geliştirmek için bütün sektörlerde çok önemli projelerimiz var” dedi.

Seçime sayılı günler kaldığına işaret eden Karaismailoğlu, 21 yıldır tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da birçok projeye imza attıklarını kaydetti.

Trabzon’un, Trabzonluların kazanması için durmadan çalıştıklarını, çalışmaya da devam edeceklerini ifade eden Karaismailoğlu, “Hedeflerimiz net, hedeflerimiz büyük. Projelerimizin birini bitiriyor, birine başlıyoruz. Projelerimizle vatandaşlarımız ulaşımda konforlu, hızlı ve güvenle seyahat ediyor. Huzur ve güvenin olduğu ortamda yatırımlar öne çıkıyor. Bu nedenle sandığa giderken bunları iyi düşünüp tercihimizi yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.