Dolar 32,5571
Euro 34,8464
Altın 2.430,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 28°C
Az Bulutlu
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C




















Trabzon’da Ganita Sahili hizmete açıldı!

Trabzon’da Ganita Sahili hizmete açıldı!
2 Mayıs 2023 20:00
442
A+
A-

Trabzon’da yapımı tamamlanan Ganita Sahili projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu dahil birçok siyasetçinin katılımıyla açıldı.

Trabzon’da yapımı tamamlanan Ganita Sahili hizmete açıldı. Açılış programında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trazbon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nın yanı sıra çok sayıda siyasetçi yer aldı.

Trabzon'da Ganita Sahili görkemli şekilde açıldı

Açılış programındaki konuşmalar şu şekilde;

Murat Zorluoğlu: “Güzel bir sahil düzenlemesi yaptık”

Ganita’nın bugünkü hale getirilmesi büyük bir gayretle ortaya çıktı. Burada yürüyüş yolları, bisiklet yolları, iskeleler, seyir terasları, kafeteryalar, her türlü çocuğumuza, gencimize hizmet verecek oyun alanları, her yaştan insanımıza hitap edecek, bir turizm şehri olan Trabzon’umuzun ziyaretçileri için de yeni bir destinasyon olacaktır.

Ganita bir taraftan da Yomra’dan Akçaabat’a kadar bütünleşik bir sahilin parçası. Geçen yıl Yalıncak’ta çok güzel bir sahil düzenlemesi yaptık. Çok beğenildi, çok kullanıldı. Bu sene Ganita-Faroz. Yaklaşık 3 kilometrelik bu sahili milletimizin hizmetine sunuyoruz.

Diğer taraftan da Akçaabat’ta Söğütlü ve Yıldızlı’daki ummalı çalışma devam ediyor. Ganita-Faroz’u da hizmete açıyoruz. Dün Ahmet Metin Bey ifade etti. Trabzon’umuzun hayali olan Güney Çevre Yolu’nun temelini atmış olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Avrupa’nın en uzun tüneli olan Zigana Tüneli’ni hizmete alıyoruz.

Bu sene açılış senesi. Sırada Kadınlar Hali, Bilim Merkezi var, var da var. Çünkü biz birileri gibi laf üretmiyoruz. İçi boş popülist vaatler vermiyoruz. İnsanımızın hayatını kolaylaştıracak, Trabzon’da yaşama hevesini artıracak eserler ve hizmetler üretiyoruz. Çünkü bizim başımızda Türkiye’yi dünyada lider ülke yapma iddiasıyla hedefi olan bir cumhurbaşkanı var. Recep Tayyip Erdoğan var.

Trabzon’umuza gerçekten çok yakışan Ganita-Faroz sahil düzenlemesinin hayırlı olmasını dilerken emeği olan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, değerli valimize, beraber hizmet yaptığımız değerli milletvekillerimize, buranın yüklenicisi olan Reşat Reis Bey’e ve işçisinden mühendisine gönülden teşekkür ediyorum.

Trabzon'da Ganita Sahili görkemli şekilde açıldı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu: “Trabzon’a yakışan bir belediyecilik…”

Burada muhteşem bir kalabalık ile çok güzel bir hizmetin açılışını yapıyoruz. Bu kalabalık Ganita’nın Trabzon açısından ne kadar önemli bir yer olduğunu gösteriyor. Demek ki herkesin burada güzel hatıraları var. Herkesin ayağına sağlık.

4 yıl önce hanımımla Ganita’ya gelince çok üzülmüştüm. Sağ olsun, Murat Başkanımız güzel bir projeyi başlattı. Trabzon’a yakışan bir belediyecilik hizmetini görmüş oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Trabzon’a ve milletimizi hayırlı olsun.”

Adil Karaismailoğlu: “Hizmet fırtınası devam edecek”

Muhteşem bir gün, muhteşem bir eser. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Trabzon’a çok yakışmış. Ganita tarihlere ve hikayelere konu olmuş bir yer. Buralarda büyüdük. Buradan aldığımız enerji ile Türkiye’ye hizmet ediyoruz. İnşallah böyle eserleri beraber üreterek Trabzon’a kazandıracağız.

Buradan aldığımız bilgi ve birikimimizi önce İstanbul’da sonra da Türkiye’nin her köşesinde kullanıyor ve imzalar atıyoruz. Türkiye tarih yazıyor. Hayaller gerçeklere dönüşüyor. Buna devam edeceğiz. O kadar çok hizmet var ki hiçbirine yetişemiyoruz.

Yaptığımız işler uzun soluklu planlamanın ürünleri. Yarın Zigana Tüneli’ni açıyoruz. Kanuni Bulvarı bitiyor. Trabzon’a nefes aldıracak olan Güney Çevre Yolunun temelini attık.

Trabzon'da Ganita Sahili görkemli şekilde açıldı

Trabzon’da AK Partili bir belediye olduğu için böyle keyifli projelerin açılışına katılabiliyoruz. İstanbul, Adana ve Ankara’da iş yok ortada. Onun da hesabını milletimiz soracak. Milletimiz her zaman efendidir, siyasetçiler de hizmetçidir. Hizmet fırtınası artarak devam edecek. Trabzon’a en güzel havalimanını yapacağız. Demir yolu, hafif raylı, şehir hastanesi… Hepsini yapacağız.

Trabzon ve Türkiye için daha da çok koşacağız. Yeni istihdam ve turizm alanları ile, tarım ve hayvancılık konusunda atılımlar yapacağız. 6 tane kıymetli arkadaşımız ile bu göreve talip olduk. Güçlü lider önderliğinde lider ekonomi olacağız. 14 Mayıs’ta güçlü bir destek bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.