Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
BİST 8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu
17 Nisan 2023 15:52
297
A+
A-

Trabzon’da Ramazan ayında ilk defa organize edilen Ramazan Tekler Tenis Turnuvası sona erdi. Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi’nde Orkent Tenis Kulübü tarafından düzenlenen turnuvaya Trabzon’dan ve çevre illerden yoğun ilgi gösterildi. 27 Mart’ta başlayan turnuvaya Trabzon’dan ve çevre illerden 48 erkek ile 16 kadın tenisçi katıldı.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada bayanlar kategorisinde 1.’liği Çiçek Sevük, 2.’liği Ece Ay elde etti. Erkekler de ise 1.’ği Gökhan Mutlu, 2.’liği ise Ömer Aydınocak elde etti.

Dereceye giren tenisçilere ödüllerini takdim eden Ortahisar Belediyesi Spor Müdürü Selçuk Aydın, Spor Kompleksi’nin hizmete girdiği 8 aylık süre zarfında dört adet tenis turnuvası düzenlediklerini dile getirdi.

“SPOR ORGANİZASYONLARININ SAYISI ARTACAK”

Tesisin hizmete girmesiyle birlikte Trabzon’da tenis sporuna ilginin oldukça artış gösterdiğini ifade eden Aydın, “Adımızı futbolla duyarsak da spor şehri Trabzon’da sporun bütün çeşitlerine destek veriyoruz. Hem bireysel sporlarda, hem de takım sporlarında birçok spor faaliyetini şehrimizde icra edilebileceğimiz altyapımız mevcut. Bu anlamda belediyemizin Spor Merkezi’nde birçok spor dalı icra edilebiliyor. Biri kapalı olmak üzere sahip olduğumuz dört adet tenis kortu Trabzon’da tenis sporuna ilgili epeyce artırdı. Açıldığımız 8 aylık süre zarfında 4 ayrı turnuva düzenlenmiş olması tenis sporuna ilginin ne kadar yoğun olduğunu gösteriyor. Bayramdan sonra da 24 Nisan’da başlayacak olan Karışık Çiftler Turnuvası düzenleyeceğiz. Bu turnuva için de şu ana kadar 40 çift olmak üzere toplamda 80 tenisçi kayıt yaptırdı. İnşallah, vatandaşlarımızın ilgisi ve rağbetiyle birlikte bu tür turnuva ve spor organizasyonlarının sayısını daha artırmayı düşünüyoruz. Ben bir kez daha turnuvada dereceye giren bütün sporcularımızı, bunun yanı sıra katılım gösteren bütün tenisçilerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Aydın, turnuvalar sayesinde Trabzon’da tenis sporunun hızla gelişmeye başladığını ve oyunların kalitesinin arttığını yineleyerek, şehirde bir tenis ligi oluşturulmasının kaçınılmaz hale geldiğini sözlerine ekledi.

24 Nisan’da başlayacak olan Karışık Çiftler Tur

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.