Dolar 32,5002
Euro 34,7280
Altın 2.489,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















En güzel saçlar annenizin olsun!

En güzel saçlar annenizin olsun!
11 Nisan 2023 23:21
199
A+
A-

Remington, her şeyin en iyisini hak eden annenize bu Anneler Günü’nde doğanın gücünden yararlanan Botanicals serisini sunuyor…

Yaklaşan Anneler Günü’nde en kıymetlimiz annemizi mutlu etmenin pek çok yolu var. Bu özel günde onları küçük hediyelerle sevindirmek mümkün. Dünyanın lider elektrikli saç bakım ürünleri markalarından Remington, anneler günü için hediye arayanlara doğanın mucizevi bitkilerinden yararlanan Botanicals serisi saç bakım ürünlerini öneriyor. Kurutma makinesi, maşa, hava üflemeli şekillendirici ve düzleştiriciden oluşan seride annenizin saçlarını ışıl ışıl parlatacak, mis gibi kokmasını sağlayacak ve yumuşacık yapacak birçok seçenek var.

Annenizin saçları çiçek açsın

Remington’ın Türkiye pazarına sunduğu yeni serisi Botanicals, sahip olduğu ekstra gelişmiş seramik kaplama sayesinde saçları kusursuz şekillendirirken aynı zamanda koruma altına da alıyor. Aloe vera, jojoba ve gül özü gibi doğada bulunan güzellik artırıcı bitki ve çiçek ekstratlarıyla zenginleştirilmiş mikro saç kremlerinin seramik kaplamaya eklenmesi sayesinde her kullanımda saçlar daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşuyor.

Botanicals saç şekillendiricilerin tamamı, pürüzsüzlüğü ve parlaklığı artırmak için bitki bazlı özlerle aşılanmış mikro yumuşatıcılara sahip gelişmiş seramik kaplama ve daha az hasar için minimum sıcaklıkta şekillendirerek saçı korumaya yardımcı olan BotaniCare sıcaklık ayarına sahip. Ayrıca, saç düzleştirici ve kurutma makinesinin iyon fonksiyonu sayesinde elektriklenmeyen, parlak ve dümdüz saçlar elde etmek, saç maşası ile doğal görünümlü, belirgin bukleler yapmak mümkün.

https://tr.remington-europe.com/

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.