Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 20°C




















BAHARIN MÜJDECİSİ “İSTANBUL’DA BAHAR” 13 MAYIS’TA BİR KEZ DAHA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

BAHARIN MÜJDECİSİ “İSTANBUL’DA BAHAR” 13 MAYIS’TA  BİR KEZ DAHA  KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!
10 Nisan 2023 19:19
172
A+
A-

Şehrin eğlence vahası KüçükÇiftlik Park, “Yüzdeyüz Müzik Sunar: İstanbul’da Bahar” ile bu sene de İstanbulluları, iyi dileklerle baharı karşılamaya davet ediyor! Geçtiğimiz yıl binlerce İstanbulluyu bir araya getiren festival, bu sene de dostlarıyla birlikte baharın gelişini kutlamak isteyen herkese eğlenceli bir gün vaat ediyor. Sahnede Altın Gün, BaBa ZuLa ve Kozmonotosman ile “Yüzdeyüz Müzik Sunar: İstanbul’da Bahar”, yeniden doğacağımız günlerin başlangıç şöleni olacak. 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek festivalin avantajlı dönem biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

KüçükÇiftlik Park’ın güzel günleri müjdeleyen festivali Yüzdeyüz Müzik Sunar: İstanbul’da Bahar”, bu yıl da hayatı umutla karşılamak isteyen İstanbulluları yüzdeyüz müzik, eğlence ve lezzet dolu bir günle buluşturuyor.

“Yüzdeyüz Müzik Sunar: İstanbul’da Bahar”da, 70’lerin Anadolu rock şarkılarına ve türkülere getirdikleri yorumlarla dünya çapında başarı kazanan Amsterdam çıkışlı Anadolu rock ve psikedelik folk grubu Altın Gün sahnede olacak. Festivalde KüçükÇiftlik Park sahnesini kostümlü, dansözlü eşsiz sahne performansları ve oryantal enstrümanları elektronik/modern seslerle harmanladıkları müzikleriyle dünya festivallerinin de vazgeçilmezleri arasına giren BaBa ZuLa renklendirecek. 70ʼlerde Türkiyeʼde üretilmiş Anadolu-pop ve funk eserlerini elektronik müzikle modernize eden Kozmonotosman ise sahnenin açılışını yapacak.

URU organizasyonuyla 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek “Yüzdeyüz Müzik Sunar: İstanbul’da Bahar”ın avantajlı dönem biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Bilgi için:            instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

 KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.