Dolar 32,5064
Euro 34,5611
Altın 2.501,94
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 25°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Murat Sancak’ın Dikkat Çeken Trabzonspor Sözleri

Murat Sancak’ın Dikkat Çeken Trabzonspor Sözleri
30 Mart 2023 20:19
252
A+
A-

Trabzonspor ile ilgili iddiaya, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yeniden cevap verdi.. “Böyle bir şey yok” onlar işin raconunu bilirler”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Vincenzo Montella’nın Adana Demirspor’dan ayrılacağı ve Trabzonspor ile anlaştığı yönündeki iddialara cevap verdi.

Ajansspor’da yer alan habere göre Sancak, “Böyle bir şey yok” derken, “Lig devam ediyor. Montella Trabzonspor ile anlaştı haberleri çıkıyor. Böyle bir şey yok. Trabzonspor da yolda yürürken böyle bir nezaketsizlik yapmaz. İşin raconunu bilirler” dedi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR
Montella’nın sözleşmesinin sezon sonu bitteceğini ifade eden Sancak, “Sezon sonunda sözleşmesi bitince talip olabilirler. Biz uzatmak isteriz ama olursa olur olmazsa olmaz. Biz iyi anlaştığımız herkesle yola devam etmek istiyoruz. Kendisi gitmek isterse yapacağımız bir şey yok. Jesus’tan sonra en pahalı hoca. Ben fedakarlık yaptım” diye konuştu.

“1.5 SENEDİR BOŞTAYDI”

Vincenzo Montella’nın imza attığı dönemde Andrea Pirlo’nun da gündeme geldiğini belirten Başkan Sancak, “Biz aldığımızda 1.5 yıldır boştaydı. Kimse peşinde koşmuyordu ama değerli bir hocaydı. Önümüzde iki tane İtalyan vardı. Montella ile anlaştık. Diğeri Pirlo’ydu onu da Karagümrük aldı. Hedefimiz Avrupa’ya gitmek, Allah nasip ederse gideriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.